Kunci Gitar Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga Chord

Capo fret 3

[Intro]
Dm Em A Dm

[Verse]
          Dm
pengen nyawang wis suwe.. kowe ra bali
         D
sing tak suwun ning kono..
           Gm
sing ngati-ati..
C
bisaku mung nyawang
  F
dimar jagad sing ning mego
 E                       A      Gm A Dm
ayang-ayangmu katon ning netro..

    Dm
aku lilo yen kowe.. rung biso bali
      D                    Gm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
  C
senajan kangen tenan
  F
rasane ati iki..
       A                   Dm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

[Intro]
A Dm A Dm

[Chorus]
      Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal singkirno
  A                         Dm    A Dm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal welaso
       A                     Dm
paringono welas asih.. mring kawulo..

          Dm
pengen nyawang wes suwe kowe ra bali..
           D
sing tak suwun ning paran..
           Gm
sing ngati-ati..
  C
bisaku mung nyawang
      F
dimar jagad sing ning mego
 A                             Gm A Dm
ayang-ayangmu teko ning netro..

      Dm
aku lilo yen kowe rung biso bali..
      D                    Gm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
    C
senajan kangen tenan
  F
rasane ono ing ati
       A                 Dm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

[Intro]
A Dm A Dm

[Chorus]
      Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal singkirno
  A                         Dm    A Dm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal welaso
       A                     Dm
paringono welas asih.. mring kawulo..
       A                     Dm
paringono welas asih.. mring kawulo.

Chord Terkait