Kunci Gitar Vivi Voletha - Sepine Wengi Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG

Kunci Gitar Vivi Voletha - Sepine Wengi Chord

Kunci Gitar Vivi Voletha - Sepine Wengi Chord

Capo fret 6

[Intro]
C  G

[verse]
     C
Cobo sawangen langit
      Em
Wengi iki
         F
Kemerlip lintang
     G          C
Nambahi kangene ati
       C
Opo ra kelingan naliko
  Em
Pacaran
      F
Koe nate janji
     G              C
Ra bakal mbok blenjani

[chorus]
          F        C
Nanging saiki koe ono ngendi
    Dm           G
Tekomu tanpo semayan
     C
Lungamu tanpo pamitan

       F
Neng kene aku ngenteni
     C
Sliramu karo dedongo
     Dm            G
Mugo awakmu neng kono
       C
Biso bahagio

    F
Aku ra bakal dolanan
       C
Seng jenenge tresno iki
       Dm           G
Yen ujunge bakalan aku
          C
Nandang loro ati

[chorus]
          F        C
Nanging saiki koe ono ngendi
    Dm           G
Tekomu tanpo semayan
     C
Lungamu tanpo pamitan

       F
Neng kene aku ngenteni
     C
Sliramu karo dedongo
     Dm            G
Mugo awakmu neng kono
       C
Biso bahagio

    F
Aku ra bakal dolanan
       C
Seng jenenge tresno iki
       Dm           G
Yen ujunge bakalan aku
          C
Nandang loro ati

Outro:
G  C

Lihat semua Chord Vivi Voletha



CHORD LAINNYA