Vivi Voletha - Sepine Wengi Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaAuto Scroll Dilihat 0 kali


Vivi Voletha Sepine Wengi Chord

Intro: C G



[verse]



     C

Cobo sawangen langit

      Em

Wengi iki

         F

Kemerlip lintang

     G          C

Nambahi kangene ati

       C

Opo ra kelingan naliko

  Em

Pacaran

      F

Koe nate janji

     G              C

Ra bakal mbok blenjani



[chorus]



          F        C

Nanging saiki koe ono ngendi

    Dm           G

Tekomu tanpo semayan

     C

Lungamu tanpo pamitan



       F

Neng kene aku ngenteni

     C

Sliramu karo dedongo

     Dm            G

Mugo awakmu neng kono

       C

Biso bahagio



    F

Aku ra bakal dolanan

       C

Seng jenenge tresno iki

       Dm           G

Yen ujunge bakalan aku

          C

Nandang loro ati



[chorus]



          F        C

Nanging saiki koe ono ngendi

    Dm           G

Tekomu tanpo semayan

     C

Lungamu tanpo pamitan



       F

Neng kene aku ngenteni

     C

Sliramu karo dedongo

     Dm            G

Mugo awakmu neng kono

       C

Biso bahagio



    F

Aku ra bakal dolanan

       C

Seng jenenge tresno iki

       Dm           G

Yen ujunge bakalan aku

          C

Nandang loro ati



Outro: G C





Chord Kunci Gitar Terkait: