Chord Didi Kempot - Layang Kangen


Nada NadaAuto Scroll Dilihat 0 kali


C F C
Layangmu tak tampa wingi kui
Am G
Wis tak waca apa karepe atimu
F G C Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
F Dm G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

C F C
Umpama tanganku dadi suwiwi
Am G
Iki uga aku mesti enggal bali
F G C Am
Ning kepiye maneh merga kahananku
F G C
Cah ayu entenana tekaku

Reff:

C F
Ra maido sapa wong sing ora kangen
Dm G
Adoh bojo pengen turu angel merem
C F
Ra maido sapa wonge ora trenyuh
Dm G
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
F G C Am
Percaya aku kuatna atimu
F G C
Cah ayu entenana tekaku





Chord Kunci Gitar Terkait: