Kunci Gitar Didi Kempot - Ninggal Tatu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Ninggal Tatu Chord

[Intro]
C G Am Em F C Dm
G-Am-Bm-C-Dm-Em
F Am F G-Am-Bm-Dm G

[Verse]
      C           G
Neng ngopo ra crito
    Am          Em
yen kowe wes ra tresno
 F              C
neng kowe malah lungo
    Dm            G
ninggal tatu neng dodo..
Am      Em
rasane ati iki
F         C
koyo keno mowo
Am             Em
barang wes ngerti
          F            G
neng mburiku kowe ngeliyo..

    C         G
Janjine ngancani
       Am     Em
nganti tekane pati
     F           C
neng nyatane janjimu
  Dm            G
kuwi mung kari janji..
Am       Em
panase geni
    F          C
ra koyo panase ati
 Am           Em
sak uwise ngerti
          F      G
kowe neng aku ngapusi..

[Reff]
  C           G
  Kowe tak sayang-sayang
  Am        Em
  saiki malah ngilang
    F        C
  tresnamu karo aku
  Dm            G
  kuwi mung kiasan..
  C            G
  Kowe tak gadang-gadang
  Am       Em
  tegane gawe lirang
  F           C
  anggonku labuh kowe
  Dm         G
  opo seh kurang..

[Musik]
C G Am Em
F C Dm G 
C Bm C Dm G C
G-Am-Bm-Dm G

      C           G
Neng ngopo ra crito
    Am          Em
yen kowe wes ra tresno
 F              C
neng kowe malah lungo
    Dm            G
ninggal tatu neng dodo..
Am      Em
rasane ati iki
F         C
koyo keno mowo
Am             Em
barang wes ngerti
          F            G
neng mburiku kowe ngeliyo..

    C         G
Janjine ngancani
       Am     Em
nganti tekane pati
     F           C
neng nyatane janjimu
  Dm            G
kuwi mung kari janji..
Am       Em
panase geni
    F          C
ra koyo panase ati
 Am           Em
sak uwise ngerti
          F      G
kowe neng aku ngapusi..

[Reff]
  C           G
  Kowe tak sayang-sayang
  Am        Em
  saiki malah ngilang
    F        C
  tresnamu karo aku
  Dm            G
  kuwi mung kiasan..
  C            G
  Kowe tak gadang-gadang
  Am       Em
  tegane gawe lirang
  F           C
  anggonku labuh kowe
  Dm         G
  opo seh kurang..

[Outro]
C

Lihat semua Didi Kempot Chord



CHORD LAINNYA