Kunci Gitar Denny Caknan - Sugeng Dalu Chord




Denny Caknan Sugeng Dalu Chord

[Intro]
Am D G Em
Am D G D

[Verse]
       G
sugeng dalu
Am        D            G
 ati seng biyen tau ngelarani
Am                C
 wes suwe we ra rene
                      D
we lungo mung masalah sepele
            G   D
we golek liane..

       G
tambah loro..
Am        D            G
 yakin we teko nambahi sengsoro
Am                C
 ngrusak tatanan ati
           C
seng wes pengen lali
  D                   G
karo gedhe duwure balunganmu..

         Am                C
aku wes ora.. gagas kata luka
          G
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    Am                 C
mario.. leh mu dolanan ati
        D
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

[Chorus]
          C
udan tangise ati
D                 Bm
 saiki wes rodo terang
Em                 C
 masio isih kadang kelingan
D                       G
 kowe seng tak sayang sayang..

              C
saiki mung crito loro
D                          Bm
 mpun kadung mbekas ning dodo
Em                    C
 perihe ati seng mbok paringi
D                       G       D
 wes cukup ra bakal tak baleni..

[Int]
G C Am D
Bm E Am D G

         Am                C
aku wes ora.. gagas kata luka
          G
wes cukup wingi rapengen mbaleni
    Am                 C
mario.. leh mu dolanan ati
        D
wes wayahe.. we kapok mblenjani..

[Chorus]
          C
udan tangise ati
D                 Bm
 saiki wes rodo terang
Em                 C
 masio isih kadang kelingan
D                       G
 kowe seng tak sayang sayang..

              C
saiki mung crito loro
D                          Bm
 mpun kadung mbekas ning dodo
Em                    C
 perihe ati seng mbok paringi
D                       G
 wes cukup ra bakal tak baleni..

        C                  D
perihe ati.. seng mbok paringi..
        G
ora tak baleni.



Chord Gitar Terkait