Chord Didi Kempot - Kangen Neng Nickerie


Nada NadaAuto Scroll Dilihat 0 kali


Kunci Gitar Didi Kempot - Kangen Neng Nickerie
(Intro)

C G/B Am Em
F Em Dm G
F Fm Em Am
Dm G

C G/B Am Em
sepine wengi iki..
F C Dm G
neng kene aku ngenteni..
C G/B Am Em
kesuwen suwene wes pirang sasi
F C Dm G
neng nickerie kowe ra bali..

F G C Am
opo aku salah..
F G C G
naliko urip sak omah..

C G/B Am Em
rembulan sing ngilo ono segoro
F C Dm G
padangono ati kulo..
C G/B Am Em
pujaan hatiku ra teko-teko..
F C Dm G
neng nickerie ndang mulio..

F G C Am
opo aku salah..
F G C G
naliko urip sak omah..

(Intro)
Dm G C Am F G C..

(Chorus)

G C
aku nangis.. aku kangen..
F G C
janjimu mbiyen kowe seneng..
G C Am
neng nickerie.. tak enteni..
F G C G
gek mulio nengkene aku ngenteni..

(Int.)
C Gm F C Dm Em F Dm G..

C G/B Am Em
rembulan sing ngilo ono segoro
F C Dm G
padangono ati kulo..
C G/B Am Em
pujaan hatiku ra teko-teko..
F C Dm G
neng nickerie ndang mulio..

F G C Am
opo aku salah..
F G C
naliko urip sak omah..

(Intro)
Dm G C Am F G C..

(Chorus)

G C
aku nangis.. aku kangen..
F G C
janjimu mbiyen kowe seneng..
G C Am
neng nickerie.. tak enteni..
F G C Am
gek mulio nengkene aku ngenteni..
F G C
neng nickerie.. gek inggal bali..





Chord Kunci Gitar Terkait: