Kunci Gitar ILUX - Nitip Rindu


Nada NadaAuto Scroll Dilihat 0 kali


Kunci Gitar Nitip Rindu Ilux

Intro : Am G Am
        Am Em F G Em Am
   
Am    G   Am
ma..nise esemmu
       F          G          C
tansah tak simpen ning njero ati
          Dm            Am
lan tak gowo ning njero ngimpi
       Dm         Em        Am
nganti kapan kesekso kangen iki..

Int. G Em Am

Am  G    Am
o.. no kamarku
        F         G      C
sing tansah tak sawang fotomu
       Dm         Am
netes eluh amergo rindu
       Dm            Em     Am
ning kene tansah ngenteni tekamu..

Reff :
             C
  aku mung biso
                  G
  nitipke roso rindu
               F
  lewat kerlip lintang
       G              C
  gawe tombo kasmaran iki..

             C
  saben wengiku
                    G
  angel merem mripatku
                F
  tansah pingin nyanding
          G
  nyawang fotomu
                 C
  tak nggo sangu ngimpi..

Musik : Am Dm G C
        F G Am..

Am    G   Am
ma..nise esemmu
       F          G          C
tansah tak simpen ning njero ati
          Dm            Am
lan tak gowo ning njero ngimpi
       Dm         Em        Am
nganti kapan kesekso kangen iki..

Int. G Em Am

Am  G    Am
o.. no kamarku
        F         G      C
sing tansah tak sawang fotomu
       Dm         Am
netes eluh amergo rindu
       Dm            Em     Am
ning kene tansah ngenteni tekamu..

Reff :
             C
  aku mung biso
                  G
  nitipke roso rindu
               F
  lewat kerlip lintang
       G              C
  gawe tombo kasmaran iki..

             C
  saben wengiku
                    G
  angel merem mripatku
                F
  tansah pingin nyanding
          G
  nyawang fotomu
                 C
  tak nggo sangu ngimpi..
          G
  nyawang fotomu
                 C
  tak nggo sangu ngimpi..





Chord Kunci Gitar Terkait: