Kunci Gitar Nella Kharisma - Lilo


Nada NadaAuto Scroll Dilihat 0 kali


Kunci Gitar Nella Kharisma Lilo Chord

(Intro) Am  Dm G  C
        Am  Dm E  Am

Am       E     Am
 opo wis ora kelingan
       Dm                  E
sumpah janjimu mung marang aku..
Dm                     E
 sineksen lintang rembulan
    F                       E
jarene tresnamu mung kanggo aku..

           E          Am
wis nganti telung ketigo..
           Dm            E
nanging sliramu ra kirim warto
Dm                E
 banjur saiki wis teko..
       F       E              Am
kowe malah.. nggandeng prawan liyo..

(Chorus)
       A      Dm
ora nyono ora ngiro..
       G               C
kowe medhot.. taline asmoro..
F                    E
 tresnaku kang tulus suci..
        E      F              Am
ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

       A         Dm
opo pancen wis nasibku..
     G               C
kudu pisahan karo sliramu..
F                     E
 nanging abot jroning ati..
       E             Am
mergo aku ra melu nduweni..

Am     E          Am
 lilo atiku wis lilo..
       Dm               E
nadyan batinku keloro-loro..
Dm                  E
 nanging aku ra kuwowo..
      F     E       Am
mergo atiku kebacut tresno..

(Intro) Am  Dm G  C
        Am  Dm E  Am

Am       E     Am
 opo wis ora kelingan
       Dm                  E
sumpah janjimu mung marang aku..
Dm                     E
 sineksen lintang rembulan
    F                       E
jarene tresnamu mung kanggo aku..

           E          Am
wis nganti telung ketigo..
           Dm            E
nanging sliramu ra kirim warto
Dm                E
 banjur saiki wis teko..
       F       E              Am
kowe malah.. nggandeng prawan liyo..

(Chorus)
       A      Dm
ora nyono ora ngiro..
       G               C
kowe medhot.. taline asmoro..
F                    E
 tresnaku kang tulus suci..
        E      F              Am
ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

       A         Dm
opo pancen wis nasibku..
     G               C
kudu pisahan karo sliramu..
F                     E
 nanging abot jroning ati..
       E             Am
mergo aku ra melu nduweni..

Am     E          Am
 lilo atiku wis lilo..
       Dm               E
nadyan batinku keloro-loro..
Dm                  E
 nanging aku ra kuwowo..
      F     E       Am
mergo atiku kebacut tresno..





Chord Kunci Gitar Terkait: