Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji Chord


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Didi Kempot Tanjung Mas Ninggal Janji Chord
[Intro] 
C   Em    Am    C
Dm  Am    Dm    G    C
    
[Verse 1]
C       Em    Am  
Bebasan koyo, ngenteni
F       G          C
Udaning mongso, ketigo
F           G
Snajan mung sedelok
C   Bm    Am  
Ora dadi ngopo
Dm                    G
Penting iso ngademke ati howoo
    
[Verse 2]
C      Em     Am  
Semono ugo, rasane atiku
F           G          C
Mung tansah nunggu tekamu
F        G          C   Bm      Am  
Ra kroso setahun, kowe ninggal aku
  Dm     G        C
Kangen kangene atiku
    
[Music]
Dm   G   C
Dm   G   C

[Chorus]
 Em              
Aku sih kelingan
       Am
Naliko neng  pelabuhan
        F           G     C
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Em                  Am  
Nanging saiki wes luweh ing janji
     F        G         C
Nyatane kowe ora bali-bali
    
Dm         G              C     Am  
Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
  Dm      G         C
Biyen aku ngeterke kowe
Dm         G            C    Am  
Ning pelabuhan semarang kene
Dm        G         C     
Aku tansah ngenteni kowe
    
[Music]
C    Am  
Dm   G   C
Dm   G   C

[Verse 2]
C      Em     Am  
Semono ugo, rasane atiku
F           G          C
Mung tansah nunggu tekamu
F        G          C   Bm      Am  
Ra kroso setahun, kowe ninggal aku
  Dm     G        C
Kangen kangene atiku
    
[Music]
Dm   G   C
Dm   G   C

[Chorus]
 Em              
Aku sih kelingan
       Am
Naliko neng  pelabuhan
        F           G     C
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Em                  Am  
Nanging saiki wes luweh ing janji
     F        G         C
Nyatane kowe ora bali-bali
    
Dm         G              C     Am  
Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
  Dm      G         C
Biyen aku ngeterke kowe
Dm         G            C    Am  
Ning pelabuhan semarang kene
Dm        G         C     C
Aku tansah ngenteni kowe...




Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji Chord

Chord Kunci Gitar Terkait: