Kunci Gitar Arya Galih - Asmoro Lereng Lawu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Kunci Gitar Arya Galih - Asmoro Lereng Lawu Chord ini telah disederhanakan agar kamu mudah memainkan dan menyanyikannya.

Kunci Gitar Arya Galih - Asmoro Lereng Lawu

[Intro]
A Am  F G
A  Am F Am

[Verse]
Am                   A      E
Banyu kang tumetes nelesi bumi
D                       Am
Nggowo rasa kang ngreranta ati
Dm         E          Am
Ngreronto ati kang sepi

Am                           E
Ademe dalan iki kang dadi seksi
Dm                                  Am
Ing lereng e lawu nggonku nunggu pawartamu
Dm          E       Am
Duh nimas jejantunging atiku

[Reff]
Am                                      G
Deresing banyu udan nerak rogo kang kasmaran
Dm                                         Am
Mega kang tumlawung ngrasakke wong nandang wuyung
Dm                       C 
Wong ayu sira kembanging atiku
Am           E      Em           E
Sang dyah ayu jejampining tresnaku

Am                                  G
Endi janjimu seng ra arep ninggalke aku
Dm                                Am
Endi janjimu seng bakal setya satuhu
Dm           C         F         Am                 
Duh nimas tresnaku mung kanggo sliramu
E                          Am
Kancanono nganti kukuting ndoyo...

Am                                 Dm
Duh wong manis tresnaku iki mung siji
E                        Am
Mung kanggo memanik ing ati
A                               Dm               
Duh wong manis tresnaku ra bakal lalis
Am                    E       Am
Sumpah ing ati rabakal mblenjani

Back to [Verse]

Lihat semua Arya Galih Chord



CHORD LAINNYA