Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Cak Yudho Bakiak Lampu Dalan Chord

Lampu Dalan Chord

Intro : Am  G  F G Am
        Dm  Am  F Bb Am

              Am
sumilir angin wengi
             G
sing ngadem ning ati
            G
howo kangen iki
           F
ora bakal ganti
      -Em       Dm
yen durung sesandingan
      E
karo sliramu..

              Am
nanging saiki opo
          G
aku ora ngiro
            G
yen sliramu tego
             F
tanpo pamit lungo
    -Em   Dm
gede roso tresno
            E
tak simpen ing dhodo..

Int. F G Am

Reff:
          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
       E           F
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

Interlude : Am  G  F G Am

              Am
sumilir angin wengi
             G
sing ngadem ning ati
            G
howo kangen iki
           F
ora bakal ganti
      -Em       Dm
yen durung sesandingan
      E
karo sliramu..

              Am
nanging saiki opo
          G
aku ora ngiro
            G
yen sliramu tego
             F
tanpo pamit lungo
    -Em   Dm
gede roso tresno
            E
tak simpen ing dhodo..

Int. F G Am

Reff:
          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

          Am
  lampu dalanan iki
            G
  sing madangi wanci wengi
    Dm         E          Am
  sineksen tresno sing ra bali..
         Am
  gede roso setyo iki
           G
  tak gondeli ono ati
      Dm       E       Am
  tak jogo nganti kowe bali..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
        E
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

   Dm
kangenku sing isih
    Am
ing jeroning ati
        E
tak enteni ning ademe
    Am
pantai prigi..

Outro : Am 




 Cak Yudho Bakiak - Lampu Dalan Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: