Longfly - Mergo Restu Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Longfly Mergo Restu Chord
Am
 mbiyen aku tau janji
       Dm
karo kowe,
ra bakal nggliwer
                         G
mbribik ngkono-mbribik kene
ra urusan kahanan
              C
mobat-mabet koyo mbiyen
tetep gandengan kenceng
             (Am)
tekan kapan wae..

Am
 tur nyatane ra podo
         Dm
ro kekarepan
pingin tekan rabi
              G
jebul balik kanan
pancen wong urip
kuwi akeh pacoban
C                     Em
nek akeh saweran kuwi ndangdutan..

Am               Em
berhubungan dudu soal bertahan
F                   C        Em
piye carane kuat ngadepi kahanan
Am                 Em
tanpo aran nggawe akisahan bisu
       F          Dm
ibarat tekan seprene
          G
ambyar mergo.. restu..

Reff :
    F       G
 ngapurani aku
          C          Am
 mbiyen kowe tak larani
    Dm          G
 mergo cangkem olo iki
     C         C7
 nggawe kowe loro..

 F        G
  nanging saktenane
        C           Am
 kowe kuwi kudu ngerti
 Dm        G
 lilo ra lilo
        C      C7
 awakku kudu lungo..

Int. F G C Am Dm G C

Am
 mbiyen aku tau janji
       Dm
karo kowe,
ra bakal nggliwer
                         G
mbribik ngkono-mbribik kene
ra urusan kahanan
              C
mobat-mabet koyo mbiyen
tetep gandengan kenceng
             (Am)
tekan kapan wae..

Am
 tur nyatane ra podo
         Dm
ro kekarepan
pingin tekan rabi
              G
jebul balik kanan
pancen wong urip
kuwi akeh pacoban
C                     Em
nek akeh saweran kuwi ndangdutan..

Am               Em
berhubungan dudu soal bertahan
F                   C        Em
piye carane kuat ngadepi kahanan
Am                 Em
tanpo aran nggawe akisahan bisu
       F          Dm
ibarat tekan seprene
          G
ambyar mergo.. restu..

Reff :
    F       G
 ngapurani aku
          C          Am
 mbiyen kowe tak larani
    Dm          G
 mergo cangkem olo iki
     C
 nggawe kowe loro..

 F        G
  nanging saktenane
        C           Am
 kowe kuwi kudu ngerti
 Dm        G
 lilo ra lilo
        C
 awakku kudu lungo..

    F       G
 ngapurani aku
          C          Am
 mbiyen kowe tak larani
    Dm          G
 mergo cangkem olo iki
     C         C7
 nggawe kowe loro..

 F        G
  nanging saktenane
        C           Am
 kowe kuwi kudu ngerti
 Dm        G
 lilo ra lilo
        C
 awakku kudu lungo..
 Dm        G
 lilo ra lilo..
        C
 awakku kudu lungo..




Longfly - Mergo Restu Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: