AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
LSista Bandara Kulon Progo Chord
(Intro) C Am Dm G
        C Am Dm G

C               Am
sakuwene awakku ngenteni kowe
Dm             G
sakuwene atiku nunggu tekane
   Em                   Am
tanpo kesel aku netegke anggonku laku
          Dm                   G
amung kanggo.. mbuktekke tresnaku..

     C
dudu merga welasmu
    Am
aku ngadeg ning kene
        Dm
nanging mergo gedene
       G
tresno iki nggo kowe
  Em
sewu siji tresno
       Am
taklewati nggo atimu
          Dm                 G
amung kanggo.. mbuktekke rasaku..

   Em                Am
mbiyen.. kowe nate setya..
         Dm                  G
nresnani aku kanthi lila lan legawa
   Em                 Am
banjur.. kowe pamit lunga ning manca
        Dm          G
tak tunggu.. balimu ning kulon progo..

(Intro) G-G F-F#-G..

(Chorus)
        C
pamitmu arep sinau
        F
ora ninggalke tresnaku
           Dm
snadyan sakuwene wektu
       G
rabisa nyanding awakku
          C
ning bandara kulon progo
         F
mbiyen kowe wis prasetya
          Dm
janji yen ora mblenjani
        G                   C   G
bakal bali.. tanpa ngeliya ati..

(Int.) C F Dm G
       Em Am Dm G C

(Rapp)
C
 ning bandara kulon progo
               Am
kowe nate prasetya
bakal bali, janji,
                  Dm
bakal sehidup semati
urip bebarengan
                          G
besok bakal mujudke katresnan
tanpa rasa lara
                   C
bakal urip tekan tuo
bandara kulon progo
                Am
dadi seksi prasetya
yen tresnaku lan tresnamu
                Dm
bakal tetep kajaga
nganti saksuwene
                         G
kowe bakal tetep tak tunggu
ana ing bandara
                       C  G
kulon progo ngayogyakarta..

(Chorus)
        C
pamitmu arep sinau
        F
ora ninggalke tresnaku
           Dm
snadyan sakuwene wektu
       G
rabisa nyanding awakku
          C
ning bandara kulon progo
         F
mbiyen kowe wis prasetya
          Dm
janji yen ora mblenjani
        G                  (C)
bakal bali.. tanpa ngeliya ati..

        C
pamitmu arep sinau
        F
ora ninggalke tresnaku
           Dm
snadyan sakuwene wektu
       G
rabisa nyanding awakku
          C
ning bandara kulon progo
         F
mbiyen kowe wis prasetya
          Dm
janji yen ora mblenjani
        G                   C
bakal bali.. tanpa ngeliya ati..

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Lsista, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul LSista - Bandara Kulon Progo ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord LSista - Bandara Kulon Progo adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Lsista ?


Lihat semua Lsista Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA