Om Kora - Milih Lungo Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Om Kora Milih Lungo Chord

F G  C          A
   kowe milih lungo
       F       G              F Em Dm G C
sing sabar.. durung tentu menang..

  C        G          Am   G
suwe.. leh ku ngarep kowe..
  F       C           Dm  G
suwe.. anggonku ngenteni..
  C       G        Am    G
kowe.. ra tau ngrasakne..
          F       G         C    C7
roso neng atiku.. marang sliramu..

      F          G
anggonku nduwe roso
     Em           Am
roso sing keronto ronto
       F         G           C    Dm  G
pengen nyanding... nyanding atimu..

  C        G           Am  G
suwe.. leh ku ngarep kowe..
  F       C           G
suwe.. anggonku ngenteni..
  C       G         Am   G
kowe.. ra tau ngrasakne..
          F       G         C
roso neng atiku.. marang sliramu..

      F          G
anggonku nduwe roso
     Em           Am
roso sing keronto ronto
       F         G          C    C7
pengen nyanding.. nyanding atimu..

(Chorus)
         F      G       Em        Am
kurang piye awakku.. njagani trenamu..
 F          G         C
uwes cukup aku sing sabar..
          F          G
ngrasakne getun karo polahmu
  Em         A
kowe milih lungo..
       F       G            C
sing sabar.. durung tentu menang..

(Int.) C -Em F G Em Am F G C C7
       F G Em Am F G C C7

      F          G
anggonku nduwe roso
     Em           Am
roso sing keronto ronto
       F         G           C    C7
pengen nyanding... nyanding atimu..

(Chorus)
         F      G       Em        Am
kurang piye awakku.. njagani trenamu..
 F          G        C
uwes cukup aku sing sabar..
          F          G
ngrasakne getun karo polahmu
  Em         A
kowe milih lungo..
       F       G            C
sing sabar.. durung tentu menang..

         F      G       Em        Am
kurang piye awakku.. njagani trenamu..
 F          G        C
uwes cukup aku sing sabar..
          F          G
ngrasakne getun karo polahmu
  Em         A
kowe milih lungo..
       F       G            C
sing sabar.. durung tentu menang..
       F       G            C
sing sabar.. durung tentu menang..
       F   G                C
sing sabar.. durung tentu menang..

(Outro) D# G C




Om Kora - Milih Lungo Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: