Overall - Cah Ayu Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

F  G      Em          Am
 mugo.. dadi pelengkapku
            Dm        G         C
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

(Intro) F G C Am Dm G C
        F G C Am Dm G C G

          F        G
pisan ketemu.. slirahmu..
                C
wes gawe nyaman atiku..
Am              Dm
 ndelok koe.. mesem ngguyu..
    G                    C   G
wes iso gawe bubrah donyoku..

         F      G
awale ra se..ngojo..
             C
kok tibone dadi tresno..
Am             Dm
 aku ora ndue opo opo
   G                      C   G
ndue ku roso neng dudu bondo..

Em         Am
 koe wes rausah suloyo
Em          Am
 aku wes nyobo lan upoyo
        F                  G
ben koe seng.. neng sandingku..

(Chorus)
F     G      C           Am
 cah ayu.. rungokno batinku
Dm   G            C  C7
 aku tresno slirahmu..
F  G      C           Am
 mugo.. dadi pelengkapku
            Dm        G         C  C7
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

(Int.) F G C Am Dm G C C7
       F G C Am Dm G C C7

Em         Am
 koe wes rausah suloyo
Em          Am
 aku wes nyobo lan upoyo
        F                  G
ben koe seng.. neng sandingku.. woo..

(Chorus)
F     G      C           Am
 cah ayu.. rungokno batinku
Dm   G            C  C7
 aku tresno slirahmu..
F  G      C           Am
 mugo.. dadi pelengkapku
            Dm        G         C  C7
senadyan slirahmu ora dadi karepku..

F     G      C           Am
 cah ayu.. rungokno batinku
Dm   G            C  C7
 aku tresno slirahmu..
F  G      C           Am
 mugo.. dadi pelengkapku
            Dm        G         C  C7
senadyan slirahmu ora dadi karepku..
            Dm        G         C
senadyan slirahmu ora dadi karepku..
            Dm
senadyan slirahmu..
G              C-B-Am-G-F..
 ora dadi karepku..

(Outro) G  G-Am-B-C  C7




Overall - Cah Ayu Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: