Kunci Gitar Ratna Antika - Cemoro Panjang Chord




Ratna Antika Cemoro Panjang chord

Intro : G..D..Em..Bm..
          C..G..D..

(*)

       G     D
Lagi sedelo
 Em               Bm
Awakku ngrasake tresno
        C     G
Karo sliramu . .

            D 
Cah anggun

 G                D
Tanganmu tak gandeng
 Em             Bm
Sliramu tak sanding
    C              G
Koyo dunyo iki . .
  D            G
Awak dewe sing nduweni

Reff  :
G          D
Cemoro panjang
      Em         Bm
Sing tau dadi kenangan
C          G
Nalikane aku
        D
Ro koe pacaran

G             D                 
Cemoro duh cemoro
           Em          Bm
Ngopo ninggalke cerito loro
    C            G
Loro ning njero atiku
              D
Sing tak tresnani lungo . .

   G                        D                                   
Opo pancen koe tego ninggalke awakku
Em                               Bm 
Nganti loro tresno nyikso ning njero batinku
C                        G                 
Opo pancen aku wes dudu jodomu
                  D                                     G
Aduh kang mas sing gede pangapuramu

   G                             D
Biyen pancen saya tresno marang koe
Em                              Bm
Nanging opo saiki tok tinggalake
C                          G
Opo to iki balesanmu marang aku
             D                                        G
Kowe tego gawe cidro ning njero atiku

Kembali ke : (*) . . Reff . .

C              D               Bm                  Em
Duh kang mas sing gede pangapuranmu
       C                    D            G
Aku ra kuat nyonggo tresnomu

Ending  :  Reff.



Chord Gitar Terkait