Kunci Gitar Abah Lala - Sewu Siji Chord


A + A - Oleh Abah Lala MG86

Abah Lala - Sewu Siji (1001) Chord

[Intro]
C Em  F  C G
C  Em  F Dm G..

     C                 Em
aduh romo.. ibu ngapuranen aku..
    F               C
yen ono salah lan luputku..
Dm                  Em       Am
tak rumangsani aku nduweni doso..
       F      Dm             G
nganti saiki isih kroso neng dodo..

       C                    Em
rino wengi.. ra lali tansah dedongo
  F                  C
memuji marang kang Kuoso
  Dm                  Em          Am
mugi enggal entuk.. paring pangapuro..
       F         G         C
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo..

[Intro]
Dm G C

[Chorus]
        C         F              C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing wani..
       C          F              C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing lali..

F
suarga ning ndonyo
      C           Am
ono sukune wong tuo..
Dm               G
wong Kang tuhu suci
         C
gedhe ganjarane..

C  Em  F  C
          ji ro lu pat
                 Dm  Em Am F G C G
limo enem pitu wolu

     C                 Em
aduh romo.. ibu ngapuranen aku..
    F               C
yen ono salah lan luputku..
Dm                  Em       Am
tak rumangsani aku nduweni doso..
       F      Dm             G
nganti saiki isih kroso neng dodo..

       C                    Em
rino wengi.. ra lali tansah dedongo
  F                  C
memuji marang kang Kuoso
  Dm                  Em          Am
mugi enggal entuk.. paring pangapuro..
       F         G         C
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo..

[Intro]
Dm G C

[Chorus]
        C         F              C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing wani..
       C          F              C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
           C          D           G
yen nganti ono.. sewu siji sing lali..

  F
suarga ning ndonyo
      C           Am
ono sukune wong tuo..
Dm               G
wong Kang tuhu suci
         C
gedhe ganjarane..

F
suarga ning ndonyo
      C           Am
ono sukune wong tuo..
Dm               G
wong Kang tuhu suci
      C
gedhe ganjarane..

Baca Juga:
Abah Lala - Kudu Bali Chord
Abah Lala - Gede Roso Chord
Abah Lala - Aku Sing Berjuang Chord
SCROLL 1x 2x 3x STOP