Kunci Gitar Corazon - Tresnoku Ra Bakal Ilang Chord




Corazon Tresnoku Ra Bakal Ilang Chord

[Intro] C G Am..
        F Dm Em..
        F Em Dm G C..

  C       G        Am
kowe tau ono ning uripku..
   F       Dm    Em
tansah ono ning atiku
F           Em         Dm
ra bakal luntur sakdurunge
G           C
janur melengkung..

[Intro] C G Am G
        F Em Dm G

 C           G
opo kowe ora kelingan
      Am       G
biyen dewe bebarengan
F             Em
ibarat langit rembulan
      Dm   G         C
tresnoku.. ra bakal ilang..

C         G
duh sayangku..
          Am          G
sing tau ono ning uripku
      F         Em
opo kowe ra kelingan..
        Dm       G
biyen dewe bebarengan

   C               G
ibarat langit karo rembulan
         Am        G
tresnoku ra bakal ilang, sayang
   F          Em
mergo tresno iki..
     Dm          G           C
uwes tak patri.. ning njero ati..

  C       G        Am
kowe tau ono ning uripku..
   F       Dm    Em
tansah ono ning atiku
F           Em         Dm
ra bakal luntur sakdurunge
G           C
janur melengkung.. (hok'a hok'e..)

C                     G
 kowe teko nggowo tresno,
                     Am
kowe lungo ninggal loro
                G
opo kowe ra kelingan
                 F
biyen dewe bebarengan
                 Em
biyen jarene setyo
                    Dm
ning nyatane kowe lungo..
G           C
ninggal kenangan..

 C      G          Am   G
aku seh kelingan karo kowe..
 F      Em       Dm       G
ucap janji setyo tekane tuwo..
  F              Em     Dm         F
nanging kabeh janjimu kuwi mung palsu..
         Dm          G        C
nanging aku tetep mencoba rapopo..

[Int.] C G Am G
       F Em Dm G C
                 (hok'a hok'e..)

C         G
duh sayangku..
          Am          G
sing tau ono ning uripku
      F         Em
opo kowe ra kelingan..
        Dm       G
biyen dewe bebarengan

   C               G
ibarat langit karo rembulan
         Am        G
tresnoku ra bakal ilang, sayang
   F          Em
mergo tresno iki..
     Dm          G           C
uwes tak patri.. ning njero ati..

 C           G
opo kowe ora kelingan
      Am       G
biyen dewe bebarengan
F             Em
ibarat langit rembulan
      Dm   G         C
tresnoku.. ra bakal ilang..

[Outro] C G Am G
        F Em Dm G



Chord Gitar Terkait