Kunci Gitar Didi Kempot - Cidro Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Cidro Chord

[Intro] 
C  F  G  C  Dm  Am  G
C  F  G  C  Fm  C  Fm  G
Fm  C  G  C  G

[*]
C     Em       Am       Em
Wes sakmestine ati iki nelongso
F              G         C
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
F        G        C   Am  
Opo ora Eling naliko semono
Dm            G              C
Kebak kembang wangi jeroning dada

[Int]
F  G

[#]
C          Em        Am   Em
Duh piye maneh iki pancen nasibku
F             G    C
Kudu nandang loro koyo mengkene
Dm         G   C         Am
Remuk ati iki yen eling janjine
Dm           G        C
Ora ngiro jebul lamis wae

[Int]
Dm  G  C

[Reff]
Am                 Em
Gek opo salah awakku iki
  F         G           C
Koe nganti tega mblenjani janji
 Am                  Em
Opo mergo kahanan uripku iki
 F                      G
Mlarat bondo seje karo uripmu

F
Aku nelongso
C       G      Am
Mergo kebacut tresno
Dm         G        C
Ora ngiro saikine cidro

[Interlude] 
Am  Em  F  G  C  F  G  C  G

Back to [*], [#], [Reff]

Dm          G        C
Ora ngiro saiki koe cidro...

Siapa Didi Kempot ?


Lihat semua Didi Kempot Chord


CHORD LAINNYA