Kunci Gitar Didi Kempot - Cintaku Di Kualanamu Chord


A + A - Oleh Didi Kempot
Didi Kempot - Cintaku Di Kualanamu Chord, chord kunci gitar lagu ini sudah di sederhanakan agar mudah sobat mainkan dan menyanyikannya. Lagu berjudul Cintaku di Kualanamu di nyanyikan oleh Didi Kempot. Semoga bermanfaat.

Didi Kempot - Cintaku Di Kualanamu Chord

Intro : F..G..C G/B Am..
        F..G..C..F G

       C            Em
neng kualanamu neng ngendi
    F                  G
aku kangen ngopo kowe ora ngerti
    C                Am
petenge atiku koyo wengi tanpo bulan
F             G       
neng kene ora biso nyawang..

Int. Dm G

         C                 Em
neng ngendi lungamu neng ngendi
    F               G
muliho sedelo opo sewengi
    C                Am
sepine uripku koyo langit tanpo lintang
F                      G
nanging aku isih ora rumongso kelangan..

Int. C..Am..F G C..

Reff :
     C
  ra mungkin..
  F            G     C    Am
    ra mungkin aku lali kowe
  F               G
    kowe iseh nengkene
  C             Am
    neng njero atiku
  F       G      C
    neng atiku selawase..

     C
  ra mungkin..
  F            G     C    Am
    ra mungkin aku lali kowe
  F               G
    kowe iseh nengkene
  C               Am
    kowe iseh nengkene
  F       G       C
    neng uripku selawase..

  F             G
    ra ono seng ilang
  C                Am
    kowe terus tak sawang
  F        G        C
    aku ra rumongso kelangan..

Musik : C..Em..Am..G..
        F G Em Am
        F G C..

         C                 Em
neng ngendi lungamu neng ngendi
    F               G
muliho sedelo opo sewengi
    C                Am
sepine uripku koyo langit tanpo lintang
F                      G
nanging aku isih ora rumongso kelangan..

Int. C..Am..F G C..

Reff :
     C
  ra mungkin..
  F            G     C    Am
    ra mungkin aku lali kowe
  F               G
    kowe iseh nengkene
  C             Am
    neng njero atiku
  F       G      C
    neng atiku selawase..

     C
  ra mungkin..
  F            G     C    Am
    ra mungkin aku lali kowe
  F               G
    kowe iseh nengkene
  C               Am
    kowe iseh nengkene
  F       G       C
    neng uripku selawase..

  F             G
    ra ono seng ilang
  C                Am
    kowe terus tak sawang
  F        G        C
    aku ra rumongso kelangan..
  F             G
    ra ono seng ilang
  C                Am
    kowe terus tak sawang
  F        G        C
    aku ra rumongso kelangan..

Outro : C
SCROLL 1x 2x 3x STOP