Kunci Gitar Dwi Putra - Berjuang Demi Kowe Chord




Dwi Putra Berjuang Demi Kowe Chord

[Intro] C G Am Em
        F C Dm G

    C          G
nganti tekan saiki
 Am          Em
isih ngebeki ati
   F             G        C
sliramu sing tak sayang-sayang..
 F       G          C
ora tau ilang ko atiku..

  C           G
senadyan adoh omah
   Am           Em
janji tetep tak rumat
    F        G          C
tak lakoni kabeh demi kowe..
    F          G             C
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

[Chorus]
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
      F         C
aku lilo soro demi kowe
Dm      G
iso bahagia..

    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G             C
asal kowe ora tau nyulayani..

[Int.] F  Em  Dm  G
       F  Em  Dm G C

  C           G
senadyan adoh omah
   Am           Em
janji tetep tak rumat
    F        G          C
tak lakoni kabeh demi kowe..
    F          G             C
nggolek rejeki mung kanggo kowe..

[Chorus]
    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
      F         C
aku lilo soro demi kowe
Dm      G
iso bahagia..

    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G             C
asal kowe ora tau nyulayani..

    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
      F         C
aku lilo soro demi kowe
Dm      G
iso bahagia..

    C            G
aku berjuang kanggo kowe
  Am        Em
demi kowe sayang
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G             C
asal kowe ora tau nyulayani..

[Outro] F  G  C



Chord Gitar Terkait