Kunci Gitar Efekopi - Loske Wae Chord



Auto Scroll Dilihat 0 kali A + A -
Efekopi - Loske Wae Chord - kunci gitar lagu Loske Wae oleh Efekopi ini telah chordlagu.id sederhanakan agar sobat mudah untuk memainkan dan menyanyikan-nya.

Efekopi - Loske Wae Chord

Capo fret 6

Intro : C F Dm G C..

     C
janjimu..
                    F
naliko neng simpang limo
      -Em       Dm
ra bakal nggawe loro
          G
opo maneh cidro
            C
janji njogo tresno..

    C
naliko..
                F
tibo uripku rekoso
      -Em      Dm
nyatane kowe lungo
                 G
opo aku ra nelongso
                       C
kowe gandeng ro wong liyo..

Reff :
                   F
 yo wes dek tak trimo
               G
 kanti ati legowo
               Em
 yen pancene lali
                  Am
 karo sumpah janjine
                     Dm
 najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   C
 pena e di loske wae..

Musik : Am Em F C
        Am Em F G C

     C
lambemu..
                      F
naliko ning simpang limo
                  Dm 
pancen saiki aku kere
                   G
nanging ora dadi gawe
                C
abot tak rasake dewe..

     C
nyatane..
                F
tibo uripku rekoso
                      Dm
yen pancen karepmu ngono
                         G
ngko nek ku wes sugeh bondo
                  C
jo lali njalok ngapuro..

Reff :
                   F
 yo wes dek tak trimo
               G
 kanti ati legowo
               Em
 yen pancene lali
                  Am
 karo sumpah janjine
                     Dm
 najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   C
 pena e di loske wae..

                   F
 yo wes dek tak trimo
               G
 kanti ati legowo
               Em
 yen pancene lali
                  Am
 karo sumpah janjine
                     Dm
 najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   C
 pena e di loske wae..

 Am                   Dm
  najan loro tak gowo sante
                     G
 ncen wedo'an koyo kowe
                   F
 pena e di loske wae..

Outro : C



Related Chords: