Kunci Gitar Intan Chacha - Langit Iseh Biru Chord


A + A - Oleh Intan Chacha

Intan Chacha - Langit Iseh Biru Chord

[Intro]
C Em Am Em F C Dm G
C Em Am Em F C Dm G

C            Em
mas.. piye kabarmu
 F        G     C
uwes suwe ora ketemu
 Dm
aku iseh kerjo
  Em        Am
pengen urip mulyo
  Dm       G        C
kabeh kuwi demi awakmu..

C                  Em
mas.. ojo nganti cidro
    F         G         C
tak jaluk tresnoku mbok jogo
  Dm
kuatno atimu
Em           Am
ojo nganti ngeliyo
Dm      G          C
sabaro aku mesti teko..

Int. F G C Am F G C

[Reff]
         Am
 percoyo o aku
          Em
 tresnoku mung siji kowe
     F         G        C
 ora gampang keganti liyane..

  Am
 udan iseh banyu
   Em
 langit iseh biru
       F           G        C
 tresnoku iki mung kanggo awakmu..

[Musik]
C Em Am Em F C Dm G
C Em Am Em F C Dm G

C                  Em
mas.. ojo nganti cidro
    F         G         C
tak jaluk tresnoku mbok jogo
  Dm
kuatno atimu
Em           Am
ojo nganti ngeliyo
Dm      G          C
sabaro aku mesti teko..

[Int]
F G C Am F G C

[Reff]
         Am
 percoyo o aku
          Em
 tresnoku mung siji kowe
     F         G        C
 ora gampang keganti liyane..

  Am
 udan iseh banyu
   Em
 langit iseh biru
       F           G        C
 tresnoku iki mung kanggo awakmu..

         Am
 percoyo o aku
          Em
 tresnoku mung siji kowe
     F         G        C
 ora gampang keganti liyane..

  Am
 udan iseh banyu
   Em
 langit iseh biru
       F           G        C
 tresnoku iki mung kanggo awakmu..
SCROLL 1x 2x 3x STOP