Jo Klithik - Esem Lan Guyumu 2 Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Jo Klithik Esem Lan Guyumu 2 Chord

Intro : C Am Dm G
        C Am Dm G

C                 Am
aku kelingan karo kowe wong ayu
Dm                     G
nadyan saiki kowe wis adoh karo aku
C                    Am
nengdi panggonmu aku mung eling kowe
Dm                   G
kok koyo ngene ora biso tak lalekke..

Reff :
   Am                   Em
 rasane kangen sing ono njero atiku
       F          D
 saben turu aku kelingan
      G
 esem lan guyumu..
   Am                   Em
 rasane tresno sing ono njero atiku
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
       C
 neng uripku..

Musik : Am Em F G
        Am Em F G C..

*)
C                  F
aku ra biso lali.. esuk awan wengi
Dm                   G
aku ra biso turu.. kelingan fotomu
C                     F
aku ra doyan mangan.. mergo kelingan
Dm                   G
nadyan saiki.. uwis ora sesandingan..

Reff II:
   Am                   Em
 rasane kangen sing ono njero atiku
       F          D
 saben turu aku kelingan
      G
 esem lan guyumu..
   Am                   Em
 rasane tresno sing ono njero dadaku
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
        C
 neng uripku..

Musik : Am Em F G
        Am Em F G C..

*)
C                  F
aku ra biso lali.. esuk awan wengi
Dm                   G
aku ra biso turu.. kelingan fotomu
C                     F
aku ra doyan mangan.. mergo kelingan
Dm                   G
nadyan saiki.. uwis ora sesandingan..

Reff II:
   Am                   Em
 rasane kangen sing ono njero atiku
       F          D
 saben turu aku kelingan
      G
 esem lan guyumu..
   Am                   Em
 rasane tresno sing ono njero dadaku
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
        C
 neng uripku..
          F         G
 nganti kapan kowe isih..
        C
 neng uripku..

Outro : C 




Jo Klithik - Esem Lan Guyumu 2 Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: