Jo Klithik - Terminal Gayatri Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Jo Klithik Terminal Gayatri Chord

Intro : Am..Dm..E..Am..
        C..Dm..F E Am..

       Am                         Dm
Tekamu tak tunggu ning terminal gayatri
        G                         C
Tulungagung mbiyen kuwi seng dadi seksi
        F                         Dm
Yen tresnamu lan tresnaku biso nyawiji
          B                 E
Nganti seprene kowe durung bali..

       Am                             Dm
Kowe lunggo tak gandeng tanganmu seng kiwo
       G                   C
Koyo-koyo ora biso medotke tresno
          F                       Dm
Yen tresnamu iseh tak simpen neng njero dodo
     E               Am
Mugo kowe iseh tetep setyo..

Int. G F E Am

 G          C
Dek.. kowe ono ngendi
 G             Am
Dek.. aku nggoleki
 G          C
Dek.. kowe ono ngendi
 G            Am
Dek.. aku ngenteni..

Reff:
    Am             Dm
  Jare lungo ora suwe
            G               C
  Nyatane nganti tekan seprene
   F              Dm
  Opo kowe uwes lali
          E
  Janjimu neng terminal gayatri..

   Am              Dm
  Opo uwis ra kelingan
          G                  C
  Biyen kowe ngucapne katresnan
    F                   Dm
  Pamit linggo golek pangan
           E                    Am
  Bareng mulih wes nggowo katresnan..

Musik : Am..Dm..E..Am..
        C..Dm..F E Am..

       Am                         Dm
Tekamu tak tunggu ning terminal gayatri
        G                         C
Tulungagung mbiyen kuwi seng dadi seksi
        F                         Dm
Yen tresnamu lan tresnaku biso nyawiji
          B                 E
Nganti seprene kowe durung bali..

       Am                             Dm
Kowe lunggo tak gandeng tanganmu seng kiwo
       G                   C
Koyo-koyo ora biso medotke tresno
          F                       Dm
Yen tresnamu iseh tak simpen neng njero dodo
     E               Am
Mugo kowe iseh tetep setyo..

Int. G F E Am

 G          C
Dek.. kowe ono ngendi
 G             Am
Dek.. aku nggoleki
 G          C
Dek.. kowe ono ngendi
 G            Am
Dek.. aku ngenteni..

Reff:
    Am             Dm
  Jare lungo ora suwe
            G               C
  Nyatane nganti tekan seprene
   F              Dm
  Opo kowe uwes lali
          E
  Janjimu neng terminal gayatri..

   Am              Dm
  Opo uwis ra kelingan
          G                  C
  Biyen kowe ngucapne katresnan
    F                   Dm
  Pamit linggo golek pangan
           E                    Am
  Bareng mulih wes nggowo katresnan..
           G   E
  Bareng mulih..
               F   Dm E Am..
  wes ora kelingan.




Jo Klithik - Terminal Gayatri Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: