Kunci Gitar Nella Kharisma - Jalir Jangji Chord


A + A - Oleh Nella Kharisma

Nella Kharisma Jalir Jangji Chord

Intro : Am Bm F G
        Am Bm F G Am..

Am                   Am
 teu lami sasasih deui
      G             Am
asih urang bakal ngahiji
Am                  Dm
 teu weleh dianti-anti
         G      Em     Am
bakal nyorang.. laki rabi..

Am                  Am
 awas ulah robih deui
       G            Am
komo deui rek jalir jangji
Am               Dm
 estu cinta ukur hiji
        G  Em       Am
nepi ka di.. jemput pati..

G
 nya abdi sareng salira
               Am
pada pada mika cinta
G
 susah senang sesarengan
                E
pait manisna duaan..

Reff:
        Am
 ulah jalir jangji
        F
 ulah jalir jangji
        G                    Am
 komo deui aya niat nganyenyeri..

        Am
 ulah jalir jangji
        F
 ulah jalir jangji
        G                 Am
 komo deui aya niat gaduh deui..

   F          E
 kadeudeuh nu urang
   F     E     Am
 kaheman keur urang..

Musik : Am F Am E
        E..F E Am

Am                   Am
 teu lami sasasih deui
      G             Am
asih urang bakal ngahiji
Am                  Dm
 teu weleh dianti-anti
         G      Em     Am
bakal nyorang.. laki rabi..

Am                  Am
 awas ulah robih deui
       G            Am
komo deui rek jalir jangji
Am               Dm
 estu cinta ukur hiji
        G  Em       Am
nepi ka di.. jemput pati..

G
 nya abdi sareng salira
               Am
pada pada mika cinta
G
 susah senang sesarengan
                E
pait manisna duaan..

Reff:
        Am
 ulah jalir jangji
        F
 ulah jalir jangji
        G                    Am
 komo deui aya niat nganyenyeri..

        Am
 ulah jalir jangji
        F
 ulah jalir jangji
        G                 Am
 komo deui aya niat gaduh deui..

   F          E
 kadeudeuh nu urang
   F     E     Am   E
 kaheman keur urang..

        Am
 ulah jalir jangji
        F
 ulah jalir jangji
        G                    Am
 komo deui aya niat nganyenyeri..

        Am
 ulah jalir jangji
        F
 ulah jalir jangji
        G                 Am
 komo deui aya niat gaduh deui..

   F          E
 kadeudeuh nu urang
   F     E     Am
 kaheman keur urang..

Outro : Am 
SCROLL 1x 2x 3x STOP