Kunci Gitar Safira Inema - Dalan Katresnan Chord


A + A - Oleh Safira Inema
Safira Inema - Dalan Katresnan, chord kunci gitar lagu Dalan Katresnan oleh Safira Inema ini telah kami sederhanakan agar sobat mudah untuk memainkan dan menyanyikannya.

Safira Inema - Dalan Katresnan Chord

(Intro) F  G  C..

C
ojo kowe ngeroso
     Em
yen aku ngeliyo
    F
tresno sing tak jogo
         C
yo amung kanggo sliramu

  Dm
mugo kowe ngerti
         Am
opo sing tak roso iki
  D                              G
roso tresno sing kebak jeroning ati..

    C
tak titipne tembang rindu
    Em
sumilir angin wengi..
  F
kedudut atiku..
         C
ngeresep jeroning kalbu

 Dm
aku wegah kelangan
        Am
sliramu kembange ati
  Dm                  G         C
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
       F        G          C
jujur aku.. iki tresno tenanan..
    Am        Dm
sak jeroning ati..
    G         C
iki wegah kelangan..
          F
mergo tresno..
           G             C
wis tak simpen jroning dodo..
        Am       Dm
senajan akeh pacoban..
         G           C
ngalangi dalan katresnan..

(Int.) F  G  C..
       F  G  C..
       F G C..

C
ojo kowe ngeroso
     Em
yen aku ngeliyo
    F
tresno sing tak jogo
         C
yo amung kanggo sliramu

  Dm
mugo kowe ngerti
         Am
opo sing tak roso iki
  D                              G
roso tresno sing kebak jeroning ati..

    C
tak titipne tembang rindu
    Em
sumilir angin wengi..
  F
kedudut atiku..
         C
ngeresep jeroning kalbu

 Dm
aku wegah kelangan
        Am
sliramu kembange ati
  Dm                  G         C
mugo kowe ngroso sing tak roso iki..

(Chorus)
       F        G          C
jujur aku.. iki tresno tenanan..
    Am        Dm
sak jeroning ati..
    G         C
iki wegah kelangan..
          F
mergo tresno..
           G             C
wis tak simpen jroning dodo..
        Am       Dm
senajan akeh pacoban..
         G           C
ngalangi dalan katresnan..

(Outro) C..

Chord Safira Inema - Dalan Katresnan | Kunci Gitar Safira Inema - Dalan Katresnan | Lirik Lagu Safira Inema - Dalan Katresnan
SCROLL 1x 2x 3x STOP