Safira Inema - Sue Ra Ketemu Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Safira Inema Sue Ra Ketemu Chord

Intro : Am F Dm E
        Am F Dm E

              Am
uwes tak uger jenengmu
               C
ono neng njero atiku
            Dm              F
saben dino eling marang esemmu
           G             Am
membuat rindu ingin bertemu..

               Am
tak titipne tembang rindu
              C
liwat laras asmoroku
            Dm               F
mugo biso gawe ngobati kangenku
         G            (Am)
karo dirimu pujaan hatiku..

Int. Am...

Reff :
           Am
 aku nengkene..
                   C
 kang tansah ngenteni
       G             Em
 tulus endah tresno iki
                F
 ku ingin bercumbu
   G           Am
 rayu oh sayangku..

           Am              C
 senadyan amung.. sedelo wae
          G              Em
 ku ingin berjumpa denganmu
          F          G        Am
 sue ra ketemu.. ketemu ora sue..

Musik : Am F Dm E
        Am F Dm E

              Am
uwes tak uger jenengmu
               C
ono neng njero atiku
            Dm              F
saben dino eling marang esemmu
           G             Am
membuat rindu ingin bertemu..

               Am
tak titipne tembang rindu
              C
liwat laras asmoroku
            Dm               F
mugo biso gawe ngobati kangenku
         G            (Am)
karo dirimu pujaan hatiku..

Int. Am...

Reff :
           Am
 aku nengkene..
                   C
 kang tansah ngenteni
       G             Em
 tulus endah tresno iki
                F
 ku ingin bercumbu
   G           Am
 rayu oh sayangku..

           Am              C
 senadyan amung.. sedelo wae
          G              Em
 ku ingin berjumpa denganmu
          F          G        Am
 sue ra ketemu.. ketemu ora sue..

           Am
 aku nengkene..
                   C
 kang tansah ngenteni
       G             Em
 tulus endah tresno iki
                F
 ku ingin bercumbu
   G           Am
 rayu oh sayangku..

           Am              C
 senadyan amung.. sedelo wae
          G              Em
 ku ingin berjumpa denganmu
          F          G        Am
 sue ra ketemu.. ketemu ora sue..

Outro : Am




Safira Inema - Sue Ra Ketemu Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: