Syahiba Saufa Gaun Ireng Chord

[intro]

G D Em  Am  D
Bm  Em  Am G D

[verse]

       G
Wektu iku
       D         Em
Aku percoyo omongmu
            C
Tak genggem janjimu
         D
Tresnomu marang aku
          Bm
Teko ning omahku
             Em
Tembong ning wong tuoku
        Am                  D
Tekadmu bubar kate ngerabi aku

            G
Sing tak percoyo
      D       Em
Amung harapan palsu
        C
Kau khianati aku
       D
Kecewa hatiku
       Bm
Dirimu tak tunggu
          Em
Sing teko undanganmu
        Am              D
Koyo ngene rasane ajur atiku

 

[chorus]

      Em
Tendo biru sing ngadeg
     Bm
Ning ngarep omahmu
     C
Gaun ireng iki dadi saksi
D
Tugel atiku

      Em
Janur kuning melengkung
      Bm
Mapag tekadku
  C           D
O ra kroso banjir iluh
     Em
Ning pipiku
        Am
Mendung peteng
     D
Ning atiku

[interlude]

Em  Bm  C  D
Em  Bm  C  D

[verse]

            G
Sing tak percoyo
      D       Em
Amung harapan palsu
        C
Kau khianati aku
       D
Kecewa hatiku
       Bm
Dirimu tak tunggu
          Em
Sing teko undanganmu
        Am              D
Koyo ngene rasane ajur atiku

[chorus]

      Em
Tendo biru sing ngadeg
     Bm
Ning ngarep omahmu
     C
Gaun ireng iki dadi saksi
D
Tugel atiku

      Em
Janur kuning melengkung
      Bm
Mapag tekadku
  C           D
O ra kroso banjir iluh
     Em
Ning pipiku

      Em
Tendo biru sing ngadeg
     Bm
Ning ngarep omahmu
     C
Gaun ireng iki dadi saksi
D
Tugel atiku

      Em
Janur kuning melengkung
      Bm
Mapag tekadku
  C           D
O ra kroso banjir iluh
     Em
Ning pipiku
        Am
Mendung peteng
     D
Ning atiku

[outro]

Am D Em



Chord Gitar Terkait