Vita Alvia - Aku Tenang Chord Piano & Ukulele dan Gitar


Nada NadaScroll Dilihat 0x

Vita Alvia Aku Tenang Chord

 F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    G/B Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) F G Em Am Dm G C

C        F          C   F
sumilire angin dalu iki..
C         F           G
kelingan esemmu dek wingi..
       Em               Am
tansah kegowo nganti saiki..
     Dm
ra biso ilang
       G          C
nganti kegowo ngimpi..

Dm    G      C     G/B  Am
wes suwe aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G
mung kowe..
       C      G/B      Am
sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) F G Em Am Dm G C
        F G C Em Am
        Dm G C

Dm    G      C          Am
wes suwe aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G
mung kowe..
       C      G/B      Am
sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Chorus)
         F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    G/B Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

         F
pengenku siji..
         G        C    Am
nyanding kowe selawase..
       Dm
ra ono wong liyo
      G        C
sing iso misahake..

         F
cukup sliramu
       G       C    G/B Am
nggawe atiku tenang..
         Dm
ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

         Dm
ra bakal ilang
        G           C
mergo kowe sing tak sayang..

(Outro) Dm G C..




Vita Alvia - Aku Tenang Chord Piano & Ukulele dan Gitar

Chord Kunci Gitar Terkait: