Kunci Gitar Vivi Voletha - Mung Sepele Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG

Vivi Voletha Mung Sepele Chord

[Intro]
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

[Verse]
       F          G
tak buktekke yen aku
     Em           Am
iso urip tanpo sliramu
      Dm
kowe arep lungo
   G            C
saiki wes sak karepmu..

   F         G
atiku uwis lilo
         Em        Am
yen sliramu arep lungo
       Dm
mugo kowe iseh
    G            C
iso golek wong liyo..

[Intro]
F G Em Am Dm G C

         F           G
neng piyungan tuku lele
       Em          Am
kowe kuwi mung sepele
          Dm
ra sah ngarep aku
      G             C
sing uwis mbok gawe tatu..

      F          G
bakal tak eleng eleng
          Em      Am
lehmu nglarani atiku
        Dm         G         C
pesenku siji karma kuwi berlaku..

[Intro]
F G Em Am Dm G C

       F          G
tak buktekke yen aku
     Em           Am
iso urip tanpo sliramu
      Dm
kowe arep lungo
   G            C
saiki wes sak karepmu..

   F         G
atiku uwis lilo
         Em        Am
yen sliramu arep lungo
       Dm
mugo kowe iseh
    G            C
iso golek wong liyo..

[Intro]
F G Em Am Dm G C

         F           G
neng piyungan tuku lele
       Em          Am
kowe kuwi mung sepele
          Dm
ra sah ngarep aku
      G             C    C7
sing uwis mbok gawe tatu..

      F          G
bakal tak eleng eleng
          Em      Am
lehmu nglarani atiku
        Dm         G         C
pesenku siji karma kuwi berlaku..

         F           G
neng piyungan tuku lele
       Em          Am
kowe kuwi mung sepele
          Dm
ra sah ngarep aku
      G             C
sing uwis mbok gawe tatu..

      F          G
bakal tak eleng eleng
          Em      Am
lehmu nglarani atiku
        Dm         G         C
pesenku siji karma kuwi berlaku..

Chord Terkait