Wawan Sudjono Cocote Tonggo Chord

[Intro]
Am Am

[Verse]
      Am
iki cerito urip ono ing ndeso
         Am         
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Dm
ra kuat mangan di rasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am         
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          Dm                E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

[Reff]
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am
 suwe-suwe mati dewe..

[Musik]
Am Am

      Am
iki cerito urip ono ing ndeso
         Am         
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Dm
ra kuat mangan di rasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am         
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          Dm                E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

[Reff]
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am
 suwe-suwe mati dewe..

[Outro]
Am



Chord Gitar Terkait