Kunci Gitar Wawan Sudjono - Konco Jancok Chord




Wawan Sudjono Konco Jancok Chord

[Intro]
F  G  C  G

     C                 G
koncoku sing bagus rupane
       F       G     C
tapi bedo karo kelakuane
      F
kowe apik neng ngarepku
      C
tapi olo neng mburiku
           D                 G
nadyan ngono kowe tetep koncoku..

     C                  G
koncoku sing bagus rupane
       F       G    C
tapi bedo karo kelakuane
      F
aku sugeh kowe moro
      C
aku kere kowe lungo
       Dm        G            C  G
tapi kowe tetep tak anggep konco..

[Reff]
    C                F
 konco.. yo tetep konco
          G                  C
 ono sing apik ugo ono sing olo
      F                  C
 ojo mung moro pas kowe ono butuhe
           D                 G
 terus ngilang pas koncomu kere..

    C                F
 konco.. yo tetep konco
          G                  C
 ono sing apik ugo ono sing olo
          F                        C
 yen sing apik mesti seneng nulung konco
           Dm               G        C   G
 yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..

     C                  G
koncoku sing bagus rupane
       F       G    C
tapi bedo karo kelakuane
      F
aku sugeh kowe moro
      C
aku kere kowe lungo
       Dm        G            C  G
tapi kowe tetep tak anggep konco..

[Reff]
    C                F
 konco.. yo tetep konco
          G                  C
 ono sing apik ugo ono sing olo
      F                  C
 ojo mung moro pas kowe ono butuhe
           D                 G
 terus ngilang pas koncomu kere..

    C                F
 konco.. yo tetep konco
          G                  C
 ono sing apik ugo ono sing olo
          F                        C
 yen sing apik mesti seneng nulung konco
           Dm               G        C
 yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..
           Dm               G        C
 yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..
           Dm
 yen sing olo..
               G        F  Fm
 seneng nggelibet koyo ulo..
       C
 jan..cok...



Chord Gitar Terkait