Kunci Gitar Abah Lala - Aku Sing Berjuang Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Kunci Gitar Abah Lala - Aku Sing Berjuang Chord

[Intro]
F Em Dm Em F D G

[Verse]
C         Em
ojo ngiro aku
     Am          Em
ora eling karo kowe
       F          C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm            G
nganti lali dino..

C           Em
semangatku uripku
         Am       Em
yen mung ono sliramu
          F          C
kowe sing paling tak sayang
    Dm         G
aku janji berjuang..

      F         Em
bakal tak buktekne
         F
nganggo usaha
D                 G
lan tetes keringetku..

[Reff]
     Am             Em
 rekoso aku nyambut gawe
        F             G           C
 riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
 G       F      G
 ngertenono aku sayang
  Em           Am
 uwis berjuang ning ndalan
     F          G          C
 nggolek rejeki lungo adoh paran..

C         Em
ojo ngiro aku
     Am          Em
ora eling karo kowe
       F          C
aku kerjo esuk sampek bengi
Dm            G F G
nganti lali dino..

C           Em
semangatku uripku
         Am       Em
yen mung ono sliramu
          F          C
kowe sing paling tak sayang
    Dm         G
aku janji berjuang..

      F         Em
bakal tak buktekke
         F
nganggo usaha
    D             G
lan tetes keringetku..

[Reff]
     Am             Em
 rekoso aku nyambut gawe
        F             G           C
 riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
         F      G
 ngertenono aku sayang
      Em           Am
 sing wis berjuang ning ndalan
     F          G            C
 nggolek rejeki lungo adoh paran..

[Musik]
Am Em F G C
F G Em Am
F G C

[Reff]
     Am             Em
 rekoso aku nyambut gawe
        F             G           C
 riko wengi nggolek rejeki nggo kowe
         F      G
 ngertenono aku sayang
      Em           Am
 sing wis berjuang ning ndalan
     F          G            C
 nggolek rejeki lungo adoh paran..
 Am        F      G
   ngertenono aku sayang
      Em           Am
 sing wis berjuang ning ndalan
     F          G            C
 nggolek rejeki lungo adoh paran..

Lihat semua Abah Lala MG86 Chord



CHORD LAINNYA