Kunci Gitar Abah Lala - Kudu Bali Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Kunci Gitar Abah Lala - Kudu Bali Chord

[Intro]
C Dm G C 
Am Em F G C

[Verse]
      C  Em        Am
ra kroso.. wes setahun
      F              G
aku lungo.. adoh ono kene
       C  Em           Am
rino wengi.. nyambut gawe
         F                       G
nadyan sayah ora banget tak rasakke..

       F
kanggo kluargo
             Em           Am
sing tak tresnani ning ndeso
        Dm          G        C    C7
anti sambat tetep digawe semangat..

     F
karo ndedungo
         Em           Am
nyuwun marang kang kuoso
        Dm            G        C
ayem tentrem ben biso uripe mulyo..

[Int]
F..G..C..Am..
Dm..G..C..

[Reff]
   Am           Em
  iki.. wis wayahe
       F             G        C
  bali ning omah kumpul kluargane..
    Am             Em
  kangen.. ro kancane
        F     G           C
  gegojekan guyon ning desane..

  Dm       G
  ibarat kebo
          Em           Am
  mesti bali ning kandange
   Dm               G         C
  iso bali wong tuo seneng atine..

   Dm         G
  ora kudu bondo
            Em            Am
  sing gawe seneng wong tuo
    Dm               G        C
  nanging kumpul ing dino riyoyo..

[Musik]
C..Dm..G..C..
Am..Em..F G C..

      C  Em        Am
ra kroso.. wes setahun
      F              G
aku lungo.. adoh ono kene
       C  Em           Am
rino wengi.. nyambut gawe
         F                       G
nadyan sayah ora banget tak rasakke..

       F
kanggo kluargo
             Em           Am
sing tak tresnani ning ndeso
        Dm          G        C    C7
anti sambat tetep digawe semangat..

     F
karo ndedungo
         Em           Am
nyuwun marang kang kuoso
        Dm            G        C
ayem tentrem ben biso uripe mulyo..

[Int]
F..G..C..Am..
Dm..G..C..

[Reff]
   Am           Em
  iki.. wis wayahe
       F             G        C
  bali ning omah kumpul kluargane..
    Am             Em
  kangen.. ro kancane
        F     G           C
  gegojekan guyon ning desane..

  Dm       G
  ibarat kebo
          Em           Am
  mesti bali ning kandange
   Dm               G         C
  iso bali wong tuo seneng atine..

   Dm         G
  ora kudu bondo
            Em            Am
  sing gawe seneng wong tuo
    Dm               G        C
  nanging kumpul ing dino riyoyo.. 

Lihat semua Abah Lala MG86 Chord



CHORD LAINNYA