Kunci Gitar Dara Fu - Tresno Kepalang Chord





Ini adalah Chord atau Kunci Gitar dari lagu Dara Fu - Tresno Kepalang.

Dara Fu - Tresno Kepalang Chord

Dara Fu - Tresno Kepalang Chord | Kunci Gitar Dara Fu - Tresno Kepalang oleh Dara Fu ini telah di sederhanakan agar sobat mudah untuk memainkan dan menyanyikan-nya.

Dara Fu - Tresno Kepalang Chord

[Intro]
Dm  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am  Dm  G  C

        Dm    G         C
ombak segoro.. tulung labuhno..
Am      Dm       G           C
 roso kangenku.. nembus ning dodo
       Dm      G             C
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Am          Dm
adoh marang kowe,
G                 C
wong kang tak tresnani..

[Intro]
Dm  G  C

[Chorus]
C         F    G          Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Dm       G        C
nanging kangenku.. tansoyo gede
          F    G        Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
      Dm      G          C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

[Intro]
Dm G C Am Dm G C
F G C Am Dm G C

        Dm    G         C
ombak segoro.. tulung labuhno..
Am      Dm       G           C
 roso kangenku.. nembus ning dodo
       Dm      G             C
sepine wengi.. kang ngreridu ati
Am          Dm
adoh marang kowe,
G                 C
wong kang tak tresnani..

[Intro]
Dm  G  C

[Chorus]
C         F    G          Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Dm       G        C
nanging kangenku.. tansoyo gede
          F    G        Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
      Dm      G          C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

[Intro]
Dm  G  C  Am  Dm  G  C
F  G  C  Am  Dm  G  C

[Chorus]
C         F    G          Am
wis tak cobo.. aku nglalekake..
          Dm       G        C
nanging kangenku.. tansoyo gede
          F    G        Am
mergo tresno.. ra ono dalane..
      Dm      G          C
aku kowe.. pancen dudu jodone..

C        F     G            Am
wong tuwaku.. mboten paring pangestu..
        Dm      G             C
nanging atiku tetep kanggo sliramu..
C       F    G           Am
opo tresno.. ra kudu nduweni..
         Dm        G             C
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..
Am        Dm       G         C
nanging jenengmu.. tak ukir ning ati..




Chord Gitar Terkait