Kunci Gitar Gafarock - Kepengen Ning Belanda Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Gafarock - Kepengen Ning Belanda Chord, kunci gitar lagu Kepengen Ning Belanda oleh Gafarock telah di sederhanakan.

Gafarock - Kepengen Ning Belanda Chord

[Intro] 
C
F  G  Em  Am
Dm  G  C

       C
kangen kowe..
  F                Em
senajan durung tau kepetok
      Dm
kenal suwe..
   G               C
konco akrab songko facebook..
     F               G
suwe suwe malah dadi tresno
    Em                 Am
opo salah tresno bocah londo
    Dm
opo kudu tak buseki
        G
kembang wangi cukul ning ati..

[Reff]
 C                     F
   aku kepengen ning belanda
 G           C
  methuki sliramu
                     Dm
 atiku nyanthol ning eropa
 G             C
  via sosial media..

 C                     F
   aku kepengen ning belanda
 G           Em
  nembungi rosoku
 Am                Dm
  tresnoku kepisah benua
 G           C
  opo biso ketemu..

[Int]
F  G  Em  Am
Dm  G  C  F

        C
ning rotterdam..
  F                   Em
kuthomu sing tak gawe tujuan
        Dm
nanging kapan..
 G              C
aku iso nduwe kesanggupan
     F                G
soyo suwe soyo banget tresno
    Em                 Am
opo salah tresno bocah londo
    Dm           F
opo kudu tak buseki
        G
kembang wangi cukul ning ati..

[Reff]
 C                     F
   aku kepengen ning belanda
 G           C
  methuki sliramu
                     Dm
 atiku nyanthol ning eropa
 G             C
  via sosial media..

 C                     F
   aku kepengen ning belanda
 G           Em
  nembungi rosoku
 Am                Dm
  tresnoku kepisah benua
 G           C
  opo biso ketemu..

[Musik]
F  G  Em   Am
Dm  G  C

[Reff]
                     F
 aku kepengen ning belanda
 G           C
  methuki sliramu
                     Dm
 atiku nyanthol ning eropa
 G             C
  via sosial media.. ooo..

                     F
 aku kepengen ning belanda
 G           Em
  nembungi rosoku
 Am            Dm
  tresnoku kepisah benua
 G           C
  opo biso ketemu..

[Outro]
Dm   G   C
 kepengen.. ketemu..

Lihat semua Gafarock Chord



CHORD LAINNYA