Kunci Gitar Iko Degol - Kudu Kuat Chord


A + A - Oleh Iko Degol
Kunci Gitar Iko Degol - Kudu Kuat Chord ini telah disederhanakan agar sobat mudah untuk memainkan dan menyanyikannya. Lagu berjudul Kudu Kuat ini dibawakan oleh Iko Degol.

Iko Degol - Kudu Kuat Chord

Capo fret 2

[Intro]
C G/B Am G
F Em Dm G

[Verse]
C             G/B     Am    C7
aku sing uwes tau ngrasakke
  F                G          C
ditinggal rabi pas sayang-sayange
Dm           G
dudu mergo cidro
     Em           Am
dudu mergo ra tresno
          Dm     G             C   G
nanging kowe dijodohke ro wong tuo..

C          G/B      Am   C7
aku sing kudu kuat nerimo
    F            G        C
senajan ning ati keloro-loro
F          G
aku mung menungso
          Em        Am
sing okeh salah lan duso
        Dm       G            C
kabeh mau tak pasrahke Sing Kuoso..

[Reff]
              G                C
 ora bakal luntur.. roso ning atiku
              G                  C
 ora bakal luntur.. tresno ning atiku
                F                       G
 senajan kowe lungo nggowo atiku sing loro
               Em                    Am
 aku tetep tresno yen pancene kowe tego
                Dm                      G
 senajan kowe lungo nggowo atiku sing loro
               C  G
 aku tetep tresno..

C          G/B      Am   C7
aku sing kudu kuat nerimo
    F            G        C
senajan ning ati keloro-loro
F          G
aku mung menungso
          Em        Am
sing okeh salah lan duso
        Dm       G            C
kabeh mau tak pasrahke Sing Kuoso..

[Musik]
F G Em Am
Dm G C

[Reff]
              G                C
 ora bakal luntur.. roso ning atiku
              G                  C
 ora bakal luntur.. tresno ning atiku
                F                       G
 senajan kowe lungo nggowo atiku sing loro
               Em                    Am
 aku tetep tresno yen pancene kowe tego
                Dm                      G
 senajan kowe lungo nggowo atiku sing loro
               C
 aku tetep tresno..

                F                       G
 senajan kowe lungo nggowo atiku sing loro
               Em                    Am
 aku tetep tresno yen pancene kowe tego
                Dm                      G
 senajan kowe lungo nggowo atiku sing loro
               C
 aku tetep tresno..

[Outro]
Dm G C
SCROLL 1x 2x 3x STOP