Kunci Gitar ILUX ID - Nelongso Atiku Chord



Auto Scroll Dilihat 0 kali A + A -
ILUX ID - Nelongso Atiku

ILUX ID - Nelongso Atiku ini sudah disederhanakan agar kamu mudah memainkan dan menyanyikannya chord ini. Kunci gitar Lagu berjudul Nelongso Atiku ini dibawakan oleh ILUX ID.

ILUX ID - Nelongso Atiku

[Intro]
F G C Am F G C

[Verse]
C                  F
 railing janjine bien..
              G
kowe ninggal aku..
            C
ora mikir-mikir..
Am                   F
 tanpo masalah sing ono..
             G
kowe moro ngadoh
                 C
nggawe ati iki cidro..

C                   F
 mili deres banyu moto
                G
ngiringi langkahku..
              C
ngiklasno awakmu..
Am                   F
 mungkin iki wis garise..
           G
aku kudu pisah..
                   C
tanpo aku ngroso salah..

[Chorus]
            Dm
nelongso atiku..
              G
nangis ning batinku
              Em
kowe ninggal aku
                   Am
tanpo sebab moro lungo..
              Dm
yen wes ora sayang..
                F
mending kowe ngomong..
      G          C
ojo moro-moro ngilang..

[Int]
Dm G Em Am
Dm G C

C                   F
 mili deres banyu moto
                G
ngiringi langkahku..
              C
ngiklasno awakmu..
Am                   F
 mungkin iki wis garise..
           G
aku kudu pisah..
                   C
tanpo aku ngroso salah..

[Chorus]
            Dm
nelongso atiku..
              G
nangis ning batinku
              Em
kowe ninggal aku
                   Am
tanpo sebab moro lungo..
              Dm
yen wes ora sayang..
                F
mending kowe ngomong..
      G        C
ojo moro-moro.. ngilang..

            Dm
nelongso atiku..
              G
nangis ning batinku
              Em
kowe ninggal aku
                   Am
tanpo sebab moro lungo..
              Dm
yen wes ora sayang..
                F
mending kowe ngomong..
      G          C
ojo moro-moro ngilang..

Am            Dm
  yen wes ora sayang..
                F
mending kowe ngomong..
      G        C
ojo moro-moro.. ngilang..



Related Chords: