Kunci Gitar LSista - Cah Bagus Chord



Auto Scroll Dilihat 0 kali A + A -
Kunci Gitar LSista - Cah Bagus chord lagu ini telah disederhanakan agar sobat mudah memainkan dan menyanyikannya. Kunci gitar lagu berjudul Cah Bagus ini dibawakan oleh LSista.

Kunci Gitar LSista - Cah Bagus

[Intro]
C  F  Dm G C G

[Verse]
C
duh cah bagus..
C                F
 cah bagus kang ono ning atiku..
                 Dm
cah bagus kang dadi pepujanku..
G              C          G
 nanging agawe loro atiku..

C
duh cah bagus..
C               F
 sabendino mung tansah ngrerintu..
    -Em        Dm               -C
sabendino mung tansah tak tunggu
G            C            G
 opo kowe ra ngerti atiku..

 Dm                     Am
atiku kuciwo.. nanging aku biso opo
     E             Am
aku ugo.. udu sopo sopo..
Dm                   Am
ing wengi iki disekseni langit lan bumi
       E                   Am
gede tekadku nggo njogo sliramu..

[Chorus]
     Am              G
aku iseh kuat.. aku ora sambat
          E                   Am
mergo tresno iki.. kang tulus lan suci
        Am               G
mbiyen aku janji.. aku bakal ngenteni
           E
senadyan kowe ra ngerti..
         Am
tulusing ati iki..

F       G               Am       C
sing.. nunggu.. kowe tekan mati..

[Rapp]
C
duh cah bagus..
C
 sing ono ning atiku,
sing ono ning pepujanku
                    F
nanging nglarani atiku
sing tansah tak tunggu,
sing tansah tak rindu,
esem gemuyumu
F                    Dm
 tresnomu tak antu-antu
sing tansah tak pikir
                    G
nganti koyo wong kentir
ati ketar ketir
                C
mergo tansah kuatir
opo kowe biso nrimo kabeh tresno
G
 nglakoni asmoro nganti pungkase nyowo

 Dm                     Am
atiku kuciwo.. nanging aku biso opo
     E             Am
aku ugo.. udu sopo sopo..
Dm                   Am
ing wengi iki disekseni langit lan bumi
       E                   Am
gede tekadku nggo njogo sliramu..

[Chorus]
     Am              G
aku iseh kuat.. aku ora sambat
          E                   Am
mergo tresno iki.. kang tulus lan suci
        Am               G
mbiyen aku janji.. aku bakal ngenteni
           E
senadyan kowe ra ngerti..
         Am
tulusing ati iki..

     Am              G
aku iseh kuat.. aku ora sambat
          E                   Am
mergo tresno iki.. kang tulus lan suci
        Am               G
mbiyen aku janji.. aku bakal ngenteni
           E
senadyan kowe ra ngerti..
         Am
tulusing ati iki..

F       G               Am
sing.. nunggu.. kowe tekan mati..



Related Chords: