Kunci Gitar Derradru - Kangen De'e Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Derradru - Kangen De'e Chord

[Intro]
C Dm G C G
Am Dm G C

[Verse]
C                     Dm
 mbiyen kowe tau ning atiku
G                    C      C-G/B
 wes tak arepke dadi jodoku
Am                   Dm
 janji pingin setyo urip bebarengan
G                        C       Fm
 nanging saiki ming dadi kenangan..

C                    Dm
 kowe lungo ninggal aku loro
G                  C
 mergo aku wes kebacut tresno
Am                  Dm
 wes seprene suwene aku ra ngerti
G                  C
 piye kabarmu kowe saiki..

[Reff]
   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe
   G                        C
 kangen.. ning ati loro rasane
  Am                         Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe
     G                   C
 tresno.. ku ora ono liyane..

   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe
  G                            C
 angin.. tulung sampekne ro de'e
     Am                         Dm
 ngampet.. pingin ketemu ming loro
     G                      C
 tresno.. ku iki ora ning liyo..

[Musik]
Am  Em  Dm G C
Am  Em  Dm G C

C                    Dm
 kowe lungo ninggal aku loro
G                  C
 mergo aku wes kebacut tresno
Am                  Dm
 wes seprene suwene aku ra ngerti
G                  C
 piye kabarmu kowe saiki..

[Reff]
   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe
   G                        C
 kangen.. ning ati loro rasane
  Am                         Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe
     G                   C
 tresno.. ku ora ono liyane..

   C                        Dm
 kangen.. saben dino karo kowe
  G                            C
 angin.. tulung sampekne ro de'e
     Am                         Dm
 ngampet.. pingin ketemu ming loro
     G                      C
 tresno.. ku iki ora ning liyo..
     G                      C
 tresno.. ku iki ora ning liyo..

[Outro]
C 

Chord Terkait