Kunci Gitar Didi Kempot - Eling Kowe Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Eling Kowe Chord

[Intro]
C Em F G
C Em F G

[Verse]
C                     Em
jangkrik ngerik ing tengah wengi
   F          C
nambahi kangenku..
C                 Em
saben wengi ora biso turu
     F         G
mung eling awakmu..

Dm               Am
telpon muni tak angkat
        Dm           Am
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Dm            Am
atiku tambah nelongso
          Dm           Am
sok kapan aku biso ketemu
   G
sliramu..

[Reff]
        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

[Musik]
C E F G
C E F G C

  C             Em
suoro adzan ngelingke aku
    F       C
gek opo dosaku
C                 Em
yen ono salah lan luputku
     F          G
kuwi kabeh salahku..

Dm               Am
telpon muni tak angkat
        Dm           Am
cah ayu kuwi dudu suaramu
 Dm            Am
atiku tambah nelongso
          Dm           Am
sok kapan aku biso ketemu
   G
sliramu..

[Reff]
        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

        C
 aku pengen..
         F           C
 nyawang cahyaning bulan
        C
 aku pengen..
        D          G
 tansah andhum katresnan
        C
 aku pengen..
         F             C
 nyawang gebyaring lintang
        C
 aku pengen..
     D        G
 lungguh sesandingan..

               C
 aku aku aku pengen..

Chord Terkait