Kunci Gitar Dika Hendrawan - Salah Ngiro Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Chord Guitar / Kunci Gitar Dika Hendrawan - Salah Ngiro

[Intro]
F G Em Am
F G C

[Verse]
         C
aku sing mbok ceraki
          G
nanging kenopo???
                      F
wong liyo sing mbok sayangi
  G
perih ati iki..

         C
aku yang mengharapkan
       G
tapi mengapa???
                  F
temanku yang kau ajak kencan
     G                    C       C7
buat hatiku jadi hancur berantakan..

[Reff]
          F     G
 salah ngiro.. aku salah ngiro..
     Em                   Am
 yen dudu aku sing mbok karepno..
 Am-G      F     G
    ora ngiro.. aku salah tompo..
       Em                    Am
 maksudmu bedo karo sing tak pikirno..
 Am-G F             G
      aku sing menanti..
                       C   C7
 wong liyo sing mbok tekani..

[Musik]
F G Em Am
Am G F G C C7

[Reff]
          F     G
 salah ngiro.. aku salah ngiro..
     Em                   Am
 yen dudu aku sing mbok karepno..
 Am-G      F     G
    ora ngiro.. aku salah tompo..
       Em                    Am
 maksudmu bedo karo sing tak pikirno..
 Am-G F             G
      aku sing menanti
                       C    D
 wong liyo sing mbok tekani..

[Overtone]
          G     A
 salah ngiro.. aku salah ngiro..
     F#m                  Bm
 yen dudu aku sing mbok karepno..
 Bm-A      G     A
     ora ngiro.. aku salah tompo..
       F#m                   Bm
 maksudmu bedo karo sing tak pikirno..
 Bm-A G             A
      aku sing menanti..
                       C
 wong liyo sing mbok tekani..
 G             A
 aku sing menanti..
                    G      D
 wong liyo sing mbok teka..ni.. 

Chord Terkait