Kunci Gitar Happy Asmara - Salam Kangen Terakhir Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Chord Guitar / Kunci Gitar Happy Asmara - Salam Kangen Terakhir

[Intro]
Am Em Am

[Verse]
         Am      F
sepiro gedhene roso seng tak jogo
G                       C
abot tok songgo ijen tanpo bolo konco
F              -Em
perih ono ing dodo
Dm
kabeh mung dadi cerito
   E
njogo jodohe wong liyo

          Am      F
aku ra ngiro kowe tego mentolo
G                        C
mungkasi tali janji seng ono ning ati
F              -Em
tak tulis lagu iki
Dm
supoyo kowe ngerti
    E
tresnoku utuh neng ati..

[Chorus]
      Am
lagu iki bakal dadi
                  G
salam kangen terakhirku
      G
tak tulis nggo sliramu
               Am
saksi tangise atiku..

      Am
lagu iki bakal dadi
                     G
garis wates neng uripku..
    G
ketulis ning takdirku
               Am
kowe ra dadi jodohku..

Dm      E
ati iki legowo
     Am
kowe nyanding wong lio
  Dm      E        Am
mugo mugo temuo mulyo..

[Int]
F E Dm  E
Am F C E

          Am      F
aku ra ngiro kowe tego mentolo
G                        C
mungkasi tali janji seng ono ning ati
F
tak tulis lagu iki
Dm
supoyo kowe ngerti
    E
tresnoku utuh neng ati..

[Chorus]
      Am
lagu iki bakal dadi
                  G
salam kangen terakhirku
      G
tak tulis nggo sliramu
               Am
saksi tangise atiku..

      Am
lagu iki bakal dadi
                     G
garis wates neng uripku..
    G
ketulis ning takdirku
               Am
kowe ra dadi jodohku..

Dm      E
ati iki legowo
     Am
kowe nyanding wong liyo
  Dm      E        Am
mugo mugo temuo mulyo..

Dm      E
ati iki legowo
     Am
kowe nyanding wong liyo
  Dm      E        Am
mugo mugo temuo mulyo..

Chord Terkait