Kunci Gitar Intan Chacha - Lali Janjine Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Intan Chacha - Lali Janjine Chord

[Intro]
Em Am G
F G C

[Verse]
                      Em
dino minggu sing tak tunggu
        Am               G
kowe ngajak ning tawang mangu
                     F
nganti lingsir srengengene
      G               C
ono kene aku nunggu kowe..

              Em
tak sms ra mbalesi
        Am                 G
yen tak telpon malah mok pateni
                F
mangkel aku mangkel
        G                      C
yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel
ciwel, ciwel, ciwel ciwel ciwel..

[Reff]
           F
 lali lanjine, kandane, alesane
        Em
 mangkelake..
                      G
 sopo wong sing ora gelo
           F            G
 kadung dandan kowe ora teko..

                       Em
 janjane kowe neng ngendi
        Am             G
 gelagatmu sajak nyupriyani
           F
 atiku sujono
       G                   C
 kowe kencan karo wanito liyo..

[Musik]
Em Am G
F G C

                      Em
dino minggu sing tak tunggu
        Am               G
kowe ngajak ning tawang mangu
                     F
nganti lingsir srengengene
      G               C
ono kene aku nunggu kowe..

              Em
tak sms ra mbalesi
        Am                 G
yen tak telpon malah mok pateni
                F
mangkel aku mangkel
        G                      C
yen kepetuk pipimu mesti tak ciwel
ciwel, ciwel, ciwel ciwel ciwel..

[Reff]
           F
 lali lanjine, kandane, alesane
        Em
 mangkelake..
                      G
 sopo wong sing ora gelo
           F            G
 kadung dandan kowe ora teko..

                       Em
 janjane kowe neng ngendi
        Am             G
 gelagatmu sajak nyupriyani
           F
 atiku sujono
       G                   C
 kowe kencan karo wanito liyo..

Chord Terkait