Kunci Gitar Jihan Audy - Konco Rindu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Jihan Audy - Konco Rindu Chord

[Intro]
C

[Verse]
    C                     G
tenane aku pengen ngungkapne tresno
      Am                      Em
sing amung tak simpen ning njero dodo
   F                   C
mergo tansah abot sing tak songgo
      Dm                       G
anane kon mung mbok anggep sewates konco..

     C                      G
maju mundur yen ketemu ra wani kondo
       Am                    Em
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
   F                      C
sampai kapan tak pendem roso cinta
      Dm               G           C
opo selawase ya mung dadi konco mesra..

[Int]
C G Am Em
F C Dm G C

    C
selalu teringat saat bersama
     Am
walaupun jarak memisahkan kita
       F           G
karena cintaku bersemi di dalam dada..

C G/B  Am                G
nadyan adoh.. jarak sliramu
        F                    C
nanging tansah eling.. sedep esemmu
       Am                          G
pengen rasane tansah.. ning sandingmu
     F                    G
gawe tombo.. roso kasmaranku..

Am                                  G
 padange rembulan raiso madangi atiku
                                      F
terange lintang raiso ngilangi kangenku
                                    G
wangimu iseh nempel ning njero dodoku
                      G
nanging aku sadar yen sliramu
           G...
sewates koncoku..

[Chorus]
    C                     G
tenane aku pengen ngungkapne tresno
      Am                      Em
sing amung tak simpen ning njero dodo
   F                   C
mergo tansah abot sing tak songgo
      Dm                       G
anane kon mung mbok anggep sewates konco..

     C                      G
maju mundur yen ketemu ra wani kondo
       Am                    Em
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
   F                      C
sampai kapan tak pendem roso cinta
      Dm               G           C
opo selawase ya mung dadi konco mesra..

[Int]
C G Am Em
F C Dm G C

    C
selalu teringat saat bersama
     Am
walaupun jarak memisahkan kita
       F           G
karena cintaku bersemi di dalam dada..

C G/B  Am                G
nadyan adoh.. jarak sliramu
        F                    C
nanging tansah eling.. sedep esemmu
       Am                          G
pengen rasane tansah.. ning sandingmu
     F                    G
gawe tombo.. roso kasmaranku..

Am                                  G
 padange rembulan raiso madangi atiku
                                      F
terange lintang raiso ngilangi kangenku
                                    G
wangimu iseh nempel ning njero dodoku
                      G
nanging aku sadar yen sliramu
           G...
sewates koncoku..

[Chorus]
    C                     G
tenane aku pengen ngungkapne tresno
      Am                      Em
sing amung tak simpen ning njero dodo
   F                   C
mergo tansah abot sing tak songgo
      Dm                       G
anane kon mung mbok anggep sewates konco..

     C                      G
maju mundur yen ketemu ra wani kondo
       Am                    Em
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
   F                      C
sampai kapan tak pendem roso cinta
      Dm               G           C
opo selawase ya mung dadi konco mesra..

    C                     G
tenane aku pengen ngungkapne tresno
      Am                      Em
sing amung tak simpen ning njero dodo
   F                   C
mergo tansah abot sing tak songgo
      Dm                       G
anane kon mung mbok anggep sewates konco..

     C                      G
maju mundur yen ketemu ra wani kondo
       Am                    Em
nadyan wedi tresnomu di saut wong liyo
   F                      C
sampai kapan tak pendem roso cinta
      Dm               G           C
opo selawase ya mung dadi konco mesra..

Chord Terkait