Kunci Gitar Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Guitar Chord / Kunci Gitar Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni

[Intro]
F G Em Am Dm Fm G

[Verse]
C    G   Am
Pertama weruh kowe
  F       Em
Esemmu ngelalekke
    Dm     G
Sak kabehane
    C    G     Am
Tansah bungah rasane
   G   F     G     C
Iso njagong karo kowe
  F       G           C
Jebule sandingane konco dewe

[Reff]
F    G           Em     Am
Aku wes berjuang mati matian
  Dm          G            C7
Nanging ora pernah mbok sawang
  F  G          Em      Am
Aku wes ngarepke kowe tenanan
  Dm       G       C
Malah mbok gawe dolanan

C    G   Am
Pertama weruh kowe
  F       Em
Esemmu ngelalekke
    Dm     G
Sak kabehane
    C    G     AmTansah bungah rasane
   G   F     G     C
Iso njagong karo kowe
  F       G           C
Jebule sandingane konco dewe

[Reff]
F    G           Em     Am
Aku wes berjuang mati matian
  Dm          G            C7
Nanging ora pernah mbok sawang
  F  G          Em      Am
Aku wes ngarepke kowe tenanan
  Dm       G       C
Malah mbok gawe dolanan

[Intro]
F G Em Am Dm G A

G       A     F#m    Bm
Aku wes berjuang mati matian
Em           A            D
Nanging ora pernah mbok sawang
   G      A        F#m   Bm
Aku wes ngarepke kowe tenanan
 Em       A       D
Malah mbok gawe dolanan
   G              A
Nganti keringet lan eluhku
F#m      Bm
Netes dadi siji
Em
Kowe ra ngerti
  A        D          
opo kabeh sing wes tak lakoni
  G        A
Senadyan kowe milih lungo
  F#m    Bm
Karo liyane
Em            A     G
Aku iklas naganteni kowe
Gm          A       D
Aku iklas naganteni kowe

Chord Terkait