Kunci Gitar Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Ardha X Ndarboy Genk - Kembang Mawar Chord

[Intro]
Am B E F E
Dm Am D#m E..

[Verse]
Am
udan..
          Dm
udan sing tak enteni
    E                    Am
kanggo nutup eluhku sing mili..
  Dm
dudu klambi anyar
           Am
sing tak caoske njenengan
   B
nanging kembang mawar
           E
sing tak tabur ning sarean..

[Int]
Dm F E

Am
ambyar..
      Dm
atiku kerungu kabar
   E                    Am
nggregel ati iki durung sadar..
  Dm
dudu kembang tebu
           Am
sing tukul gampang kangingan
   E                      Am
nanging tapak tilas mu terkenang..

[Int]
Bm E Am

  G            C
dudu sanak.. dudu kakang
   F              D        G
nanging yen ilang melu kelangan..

[Reff]
   C
 sugeng tindak..
     Em
 panutanku..
    F        G
 karyamu tak kenang
          C
 welingmu tak gugu..

   C
 matur sembah nuwun..
      Em
 komandanku..
         F       G
 stasiun balapan dadi
    C
 saksi bisu..

    Am       Em
ora bakal.. ono..
     F           C
sing iso nggantekke
        Dm
namung iso..
        G        C
neruske perjuangane..

[Musik]
    Am       Em
ho uwo.. ho uwo..oo..
    F  G    C      E
ho uwo.. ho o oo ooo..
   Am Em F G C..

  G            C
dudu sanak.. dudu kakang
   F              D       G
nanging yen ilang melu kelangan..

[Reff]
   C
 sugeng tindak..
     Em
 panutanku..
    F        G
 karyamu tak kenang
          C
 welingmu tak gugu..

   C
 matur sembah nuwun..
      Em
 komandanku..
         F       G
 stasiun balapan dadi
    C
 saksi bisu..

    Am       Em
ora bakal.. ono..
     F           C
sing iso nggantekke
        Dm
namung iso..
        G      F
neruske perjuangane..
Fm  G    C
o o o houwoo..


CHORD TERKAIT