Kunci Gitar Bintoro Kambil - Mikir Kowe Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Bintoro Kambil - Mikir Kowe Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Em Am Em
F C Dm G

[Verse]
  C             Em
sumilir angin wengi
     Am        Em
nambahi kangen ati
F         C
sakjane kowe ning endi
Dm      G
 rabali-bali..

      C               Em
wis pirang-pirang mongso
       Am          Em
mendem kangen ning dodo
F          C
kowe tak pikir mbendino
Dm       G     G-C-G
 opo ora kroso..

[Reff]
            C
 semono suwene..
                Em
 aku nunggu-nunggu kowe
       F                 G
 tak enteni.. blas raono kabare..

            C
 semono suwene..
              Em
 aku ngenteni ning kene
      F                     G
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       C
 aku kangen kowe..

[Musik]
Am Em F G G-C-G

  C             Em
sumilir angin wengi
     Am        Em
nambahi kangen ati
F         C
sakjane kowe ning endi
Dm      G
 rabali-bali..

      C               Em
wis pirang-pirang mongso
       Am          Em
mendem kangen ning dodo
F          C
kowe tak pikir mbendino
Dm       G     G-C-G
 opo ora kroso..

[Reff]
            C
 semono suwene..
                Em
 aku nunggu-nunggu kowe
       F                 G
 tak enteni.. blas raono kabare..

            C
 semono suwene..
              Em
 aku ngenteni ning kene
      F                     G
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       C        G
 aku kangen kowe..

            C
 semono suwene..
                Em
 aku nunggu-nunggu kowe
       F                 G
 tak enteni.. blas raono kabare..

            C
 semono suwene..
              Em
 aku ngenteni ning kene
      F                     G
 awan wengi.. tak arep-arep tekane..
       C
 aku kangen kowe..

[Outro]
 Am         F      G        C
  ho o oo o.. yeye.. aku kangen kowe..


CHORD TERKAIT