Kunci Gitar Dhe Baz - Sayangmu Sirno Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Dhe Baz - Sayangmu Sirno Chord

[Intro]
C G Am Em -Am Dm  Fm  G

[Verse]
C        Am
tulung jawaben
  F            C
jawaben sing jujur
     Am         D
ben aku iki ngerti..
     G
sak tenane..
 C         Am
uwis tak gatekne
  F             C
sayangmu wis luntur
      Am          D
yen pengen pisah aku..
   G
bakal mundur..

     F     G       C  Am
ngomongo.. aku rapopo..
    F      G          Am
jujuro.. rasah sandiworo..
  F        G          Em     Am
senadyan nggawe sesek ning dodo..
    Dm                G  -Am-Bm-C-Dm G
sak mestine yen atiku loro..

[Chorus]
      C      G             Am    A
tresnoku tak sendekne ning atimu..
 Dm                     G
atimu semende ning wong liyo..
      Em    E          Am  G
tresnomu.. amung sawetoro..
   Dm                G
ra ngiro kowe nganti tego..
         F          Fm
sayangmu sirno.. huuhu..hu..hu..

[Int]
C D F G
Am     D       F G
wo.. huwo..hu..

     F     G       C  Am
ngomongo.. aku rapopo..
  F        G          Am
jujuro.. rasah sandiworo..
  F        G          Em     Am
senadyan nggawe sesek ning dodo..
    Dm                G
sak mestine yen atiku loro..

[Chorus]
      C      G             Am    A
tresnoku tak sendekne ning atimu..
 Dm                     G
atimu semende ning wong liyo..
      Em    E          Am  G
tresnomu.. amung sawetoro..
   Dm                G
ra ngiro kowe nganti tego..

      C     G           Am     A
tresnoku.. anane amung sliramu..
    Dm           G
ningopo kowe ora podo..
      Em       E             Am  G
tresnomu.. wis kanggo wong liyo..
   Dm                G
ra ngiro kowe nganti tego..
         F      G
sayangmu sirno..
         Am     D
sayangmu sirno..
   F       G           C
ra ngiro kowe nganti.. tego..

Lihat semua Dhe Baz Chord



CHORD LAINNYA